Bildirim
12 Pro max icin temiz kurulum / aktarim?
RELOOP NEON : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
https://www.amazon.com.tr/dp/B00NOI49AW
23 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba, hayırlı olsun öncelikle. Eğer çok uğraşmayı sevmezseniz ve uygulamalarınız, ayarlarınız kendinize göre çok ayrıntılıysa aktarın gitsin.
Ancak ben her yeni cihazımda temiz kurulum yaparım. Hatta büyük sürüm güncellemelerinde (Mesela IOS 13'ten 14'e) bile temiz kurulumla geçiyorum.
Nedeni belki psikolojiktir ama bence batarya daha verimli oluyor ve cihaz daha iyi çalışıyor gibi geliyor. Tabi ıspatlayamam, bana öyle geliyor; bir yerlerde ben de öyle okumuştum sanırım.
-
Direkt verilerini aktarın derim. Sıfırdan kurulum yapmaya zaman harcamanın bence bir anlamı yok. Mesela Annem 6'dan SE'ye geçti, iCloud yedeğini yükledik. Telefon açıldı hiçbir şeyle uğraşmadan kaldığı yerden kullanmaya devam etti.
-
Cevaplar icin tesekkurler. Aslinda bu konuda teknoloji incelemeleri yapan isi bu olan birinin fikri de cok degerli olur ama konuyu gorup cevap vermeleri cok dusuk ihtimal sanirim. Cihazi daha acmadim, ekran koruyucuyu bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X