Şimdi Ara

12. Sınıf Bilgisayar Bölümü Staj defteri yardim !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
25.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12. Sınıfta Çok Programlı Lisede (Ç.P.L.) Bilişim Teknolojileri Bölümü / Web Programcılığı alani okuyorum stajimin bitmesine az kaldi ama ben hala staj defterini dolduramadim internetten araştırıyorum ama bize verdikleri konu listesindeki konularla alakali hiçbişey bulamıyorum. Bildiğiniz bir site varsa veya bende örnekleri var diyen varsa yardımlarınızı bekliyorum. Simdiden Teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

12. Sınıf Bilisim Teknolojileri Staj Defteri Yardımı

1. sınıf bilişim teknolojileri staj defterin, staj süren boyunca edindiğin bilgi ve becerileri belgelemek için hayati önem taşır. Bu defter, gelecekteki işverenlere mesleki gelişimini ve becerilerini sergilemeni sağlar.

Staj Defteri Örnekleri

İnternette, staj defteri doldurma konusunda rehberlik sağlayabilecek çeşitli örnekler bulabilirsin. Bu örnekler, 12. sınıf bilişim teknolojileri staj defteri örnekleri ve doldurulmuş staj defteri örneği bilişim pdf gibi anahtar kelimelerle arama yaparak bulunabilir.

Doldurma Kılavuzu

Staj defterini doldurmak için belirli bir format veya kılavuz kullanman gerekir. 12 sınıf staj defteri doldurma bilişim teknolojileri anahtar kelimesiyle ilgili bilgiler sana bu konuda yardımcı olabilir. Genel olarak, staj defterin aşağıdaki bölümleri içermelidir:

• Kişisel Bilgiler
    • Staj Kurumu Bilgileri
    • Staj Süresi
    • Staj Faaliyetleri
    • Öğrendiğin Beceriler ve Bilgiler
    • Günlük Raporlar

Günlük Raporlar

Günlük raporlar, staj süren boyunca gerçekleştirdiğin faaliyetleri ayrıntılı olarak kaydettiğin bölümdür. Bu raporlar, bilişim staj defteri ve 12.sınıf bilişim teknolojileri staj defteri anahtar kelimeleriyle ilgili olmalıdır. Günlük raporlarında şu bilgileri belirtmelisin:

• Tarih
    • Yaptığın Görevler
    • Öğrendiğin Beceriler
    • Karşılaştığın Zorluklar
    Öğrenilen Beceriler ve Bilgiler

Stajının sonunda, öğrendiğin beceri ve bilgileri listelemelisin. Bu bilgiler, bilişim teknolojileri staj defteri ve 12. sınıf bilişim teknolojileri doldurulmuş staj defteri anahtar kelimeleriyle ilgili olmalıdır. Öğrendiklerini şu kategorilere ayırabilirsin:

• Teknik Beceriler
    • Yumuşak Beceriler
    • Sektörel Bilgiler

İpuçları

• Staj defterini düzenli olarak doldur.
    • Günlük raporlarını detaylı ve objektif tut.
    • Staj süren boyunca karşılaştığın zorlukları ve bunları nasıl aştığını belgele.
    • Stajın sonunda, defterini dikkatlice gözden geçir ve eksik veya hatalı bilgileri düzelt.
    • Staj defterini, gelecekteki iş başvurularında referans olarak kullanabileceğin güvenli bir yerde sakla.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Konu Güncel

• Ato35 A kullanıcısına yanıt
    Bende senin gibiyim hocam :D bizimkiler hepten farklı 50 tane ödev var 10.sınıfta kasa toplamadan, php ye kadar farklı 50 tane ödev var bende başlamadım ama sana önerim dediklerini yapmaya başla bedne bu hafta sonu başlicam :D
  • güncel aynı durumdayım ama ben veri tabanı bölümündeyim.Web'cileri pek sevmem joe
  • Ben de 12. sınıf pc bölümündeyim ama stajımın bilgisayar ile alakası yok bana staj yerinde ne yapıyorsan onları yaz dediler bende yazdım hiçbiri bilgisayar ile alakalı değil ilk dönem öyle stajdan 100 aldım
  • bende netten bulduklarımla kafadan salladıklarımla yazıyorm bişeyler ama hoca illede listedeki konulardan yazılcak staj defterine dedi yoksa kabul olmazmış ne yapıcaz bilmiyorum verdiği listedekilerdende o kadar araştırdım fazla bulamadm
  • Defterin ss lerini atarsan değerlendirme yapabilirim. Nereye ne yapacağın hakkında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben pazarlama öğrencisiyim. Anlamadığım kısım, forumlarda diyor ki "o gün ne yaptığınızı yazacaksınız". İyi de arkadaş, benim staj defterimde yazacak yer yok. Sadece konu yazacak yer var Birisi açıklayabilir mi?
  • Weisses Fleisch kullanıcısına yanıt
    tamam işte o konu yazılacak yere o gün stajda ne yaptığını yazacaksın ama sabah geldim yemek yedik konuştuk gibi günlük olayları değil iş olarak ne yaptığını yazacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ato35

tamam işte o konu yazılacak yere o gün stajda ne yaptığını yazacaksın ama sabah geldim yemek yedik konuştuk gibi günlük olayları değil iş olarak ne yaptığını yazacaksın

Ben pazarlama bölümü okuyorum fakat sosyal medya ile uğraşıyorum. Sosyal medya hakkında mı yaziyim direkt olarak?
  • http://lisestajdefterim.blogspot.com.tr/ Adresinden Tüm konuların resimli şekilde anlatışını bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.