Şimdi Ara

12.Sınıf Meslek Liseliyim Nereden Başlamalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba DH ailesi 12.sınıfa geçtim Meslek Lisesiyim bildiğiniz gibi 11 ve 12de FKB matematik görülmüyor Ben bunları kendim hallecem ama konu sıralamasını tam bilmiyorum örnek Matematikte Türev İntegral gibi konuları yapmak için hangi konulara ondan öncee çalışmalıyım gibi

9 ve 10. sınıf konu hafızam gayet iyi ygs ağırlıklı olarak fizik orta kimya biyolojiyi full yapabiliyorum denemelerde ygs adına sadece
    Mfciyim bu arada

Ygs de Matematik nerdeyse bitti Biyo Kimyada az kaldı fizik başlangıçtayım şuan Türkçem zaten iyiydi 11.sınıfta denemelerde 32+ yapıyordum Sosyaldende + 25 şeklinde

LYS de ilk 20k hedefim dersaneye gitmeyecem evden video ve okul kursu halkeğitim gibi tüm kurslara girecem

İstediğim LYS adına nereden başlamalıyım 11.sınıf konularındanmı bi öneriniz varmı? LYS adına bilgim yok şuan

• eK Olarak Fonksiyon Polinom Denklemler konusunda iyiyim
  • lys matematik adına trigonometriden başla trigonometri fonksiyon logaritma parabol halletmeden limit türev integrale geçme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alan Cormac

lys matematik adına trigonometriden başla trigonometri fonksiyon logaritma parabol halletmeden limit türev integrale geçme

trigonometri fonksiyon logaritma parabol sıralama bu şekildemi olmalı tam yani
  • makarov33tr M kullanıcısına yanıt
    fonksiyon parabol logaritma trigonometri şeklinde. orada trigonometriye vermen gereken önemi vurguladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alan Cormac -- 3 Eylül 2017; 16:42:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.