Şimdi Ara

12. Sınıf Muhasebe Öğrencisiyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende ticarette muhasebe okudum ve suan myo muhasebe birinci sınıfım. Bunalıma girdim bu aralar babam muhasebeci büro vsr bizim orda çalışıyorum. Isler iyi gitmiyor bu kadar erken çalışmak istemiyorum aslında meslek yüksek okulu okumak da istemiyorum ama mecbur kaldık.
    aslında isteğim biraz iş hayatına gec baslamak myo 4 e çıkarmak ama olmayacak gibi bilmiyorum eski zamanlarımi özledim bende sıkıldım şimdidenama donusu yok bnmkinin.
    Parlak öğrenci değilsen ki değilsindir polislik vs başka çıkışın yok gibi orda burda çalışmak ds zevkli değil hayat bu neyse kendi dertlerimle harmanladım ama pek fikir üretecek kafada değilim bu aralar ama yalnız değilsin kolay gele kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalradyalı

Valla hocam ben de İktisat 2. sınıf okuyorum ne düşünüyorsun bunun hakkında ben şimdiden sıkıldım ama değiştirme ihtimalim de yok gibi duruyor artık

İktisat, İşletme için ne denilebilir ki. Kendini yetirtirirsen (Dil hatta 2. bir dil çok önemli) her zaman için iş olanakların olur. Yoksa amacın sadece mezun olmaksa öyle milyonlarca var sokaklarda.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.