Şimdi Ara

12. SINIF VE MEZUN-ÇALIŞMA PROGRAMI-TAVSİYELER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
10
Favori
5.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum 160sayfa yormus senı anlasılan tarıhe bır edıt çek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her mezuna kalan, yazın büyük bir hevesle ve hırsla çalışmaya başlar ama çoğu sonunu getiremez. Ygs sonucuna bakınca lise ve öncesi eğitim sürecinde çalışkan olmadığın aşikar,geçen sene bende bu dönemde senin gibiydim.Sana verebileceğim tek önerim kendini psikolojik olarak hazırla ve büyük hedefler koyma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemo0o -- 27 Haziran 2014; 2:07:38 >
  • ayın 26sı ve pazartesi başka özel bi tarihti kafa ordan gitmiş sağ olasın
  • Bence herşeyden önce düzenli çalışmak geliyo. Ben yaptım bu hatayı çok çalıştım düzensiz çalıştım bişeye yaramadı. Seneye kalırsam ygs çalışmamayı yada arka planda tutmayı planlıyorum

• @kemo0o: okulda çalışkan olmadığım söylenmez. açıkçası o bölümde anam ağladı 3 yıldır. Ayrıca hedefimden vazgeçmicem.

@Bcoskun96: Programa yazdım düzenimi zaten hatta fazla çalışmışım. Orada yazdığım gibi ufak ufak sindire sindire devam edicem. Zaten soru çözmüyorum ki konu anlatım kısımlarını çalışıyorum dershane başlayana kadar.
  • azminize hayran kaldim, bu azimle birakin universite sinavi kazanmayi, DAĞLARI DELERSINIZ

• Albus Severus Potter kullanıcısına yanıt
    bölüm birincisi olcam ben itüde azimle şey yapınca şey olurmuş derler şaka bi yana çalışınca anlıyorum en azından o da bi başarı anneme yalvar yakar mezuna kaldım mecburum bu sene kazanmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geleceginmuhendisi

bölüm birincisi olcam ben itüde azimle şey yapınca şey olurmuş derler şaka bi yana çalışınca anlıyorum en azından o da bi başarı anneme yalvar yakar mezuna kaldım mecburum bu sene kazanmaya.

Size guveniyorum, takipteyim sizi seneye bu zamanlara kadar, iyi haberlerinizi alicam sizden, Allah yolunuzu acik etsin :)

amin ezan da okunuyo çok mutlu oldum

tek düşüncem obp ne yapar acaba...
  • quote:

amin ezan da okunuyo çok mutlu oldum

tek düşüncem obp ne yapar acaba...

tercih yapmazsaniz oldugu gibi durucak o puan, kacti acaba diploma notunuz

tercih yapmıcam zaten. 82.60 atıyorum ben ygsden ve lysde mf4te ham 8-10k arasında olsam olur mu? yoksa azcık daha mı çalışmam gerekir.
  • quote:

tercih yapmıcam zaten. 82.60 atıyorum ben ygsden ve lysde mf4te ham 8-10k arasında olsam olur mu? yoksa azcık daha mı çalışmam gerekir.

83 obp beni
    mf3 2900den 3400e
    mf4 2400den 3000e atti

siralamayi 6-7k araliginda getirmeniz gerekiyor bence :)

o zaman benim azcık da boş vakitlerimde hobi olarak sosyal çalışmam gerek sıralamada şey olsun diye. teşekkür ederim sağ olun. dershane başlasa keşke, eylül çok geç ya
  • quote:

o zaman benim azcık da boş vakitlerimde hobi olarak sosyal çalışmam gerek sıralamada şey olsun diye. teşekkür ederim sağ olun. dershane başlasa keşke, eylül çok geç ya

ne demek :)

sosyali filan bosverin siz sayisal ogrencisisiniz, guzel guzel fizik kasin :)

takipteyim sizi, programiniza uymadiginizi farkedersem uyaririm onu bastan soyliyim :)

daha ikinci günden patlak verdi zaten hasta oldum çalışamadım. yarın o açığı kapatmam lazım sabahtan, şimdi de azcık bakıyorum ama verim yok o yüzden kendimi kandırmamam lazım
  • quote:

daha ikinci günden patlak verdi zaten hasta oldum çalışamadım. yarın o açığı kapatmam lazım sabahtan, şimdi de azcık bakıyorum ama verim yok o yüzden kendimi kandırmamam lazım

nazar boncugu olsun, oruc tutuyorsaniz sahurda, tutmuyorsaniz gunun her saati meyve yemeye bakin :)

• Sunu hic unutmayalim:
    Hizli kosan cabuk yorulur.

• @Albus bu hafta pazardan alcam bi şeyler inşallah :D

@panter hızlı koşan atın şeyi şey olur sanki o cümlenin normali ? :D benim o bölümü kazanmaktan başka şansım yok maalesef, tabiri caizse it gibi çalışmam gerek millet türkiye birincisi oluyo ben bi itü bilgisayar mı kazanamıcam :D
  • çalışmayın beyler ben bu sene 11k oldum mf-3 2 ay adam gibi bir tatil yapın ramazanda kafanız almaz zaten 1 ay kala başlayın ama rolatide yani düşük devirde devam edin ve dershaneler açıldığında gaza basın ygs nin nasıl geldiğini anlayamıyacaksınız o kadar hızlı geçer onun için konu kaçırma lüksünüz yok
  • captantipod C kullanıcısına yanıt
    geçen sene, yıl içerisinde oldukça fazla tatil yaptığım için mezuna kaldım zaten zihinsel bi yorgunluğum yok oruç tutamıyorum midemden dolayı. o da var yani. şu bir hafta geçsin program otursun biraz daha hızlanmam gerek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.