Şimdi Ara

12. SINIF VE MEZUN-ÇALIŞMA PROGRAMI-TAVSİYELER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
10
Favori
5.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: geleceginmuhendisi

geçen sene, yıl içerisinde oldukça fazla tatil yaptığım için mezuna kaldım zaten zihinsel bi yorgunluğum yok oruç tutamıyorum midemden dolayı. o da var yani. şu bir hafta geçsin program otursun biraz daha hızlanmam gerek.

yine sen bilirsin ama lys ye kadar kaç ay var bu süre zarfında kendini çok iyi motive etmen lazım yoksa rehavet alır adamı götürür illa çalışacam diyorsan ağır ağır başla
  • masaüstüm itü ile kaplı bundan başka nasıl motive olurum ki olcak ya Allah büyük
  • Sayısalcıyım(MF4) LYS ye şimdiden başlama konusunda bu seneden tecrübelendim. 2015 lys ve ygs için bu yaz lys+ygs mat ağırlıklı götürebiliceğim bir stratejiye sahip veya geçmiş tecrübeye sahip arkadaşlar ????
  • Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hangi dershaneye kaydolsam ki acabaa yahuu

• Benim şuan konu eksiğim yok. Soru çözmeye de Ağustosun son iki haftası başlamayı düşünüyorum. Diğer arkadaşların da dediği gibi bence çok çalışmak değil de düzenli olarak çalışmak önemli. Benim amacım günde 330 soru çözmek, her gün 100mat,30geo,50'şer fizik-kimya-biyoloji,50türkçe(çoğunluğu paragraf olmak üzere) yapmayı planlıyorum. Ocak ayından itibaren ise her gün 1 ygs deneme ve 80mat,40geo,40'ar fizik-kimya-biyoloji planladım.
  • eğer sen uyabilirsen programa ne mutlu. hedef ne?
  • quote:

eğer sen uyabilirsen programa ne mutlu. hedef ne?

Kocaeli Tıp
  • geleceginmuhendisi kullanıcısına yanıt
    programa uyabiliyor musun nasıl gidiyor? ben hala başlıycam

• @CALIFORNIAN: inşallah olur

@tembelkiz: nick değişim yap etkisi olur şaka bi yana evet çalışabiliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geleceginmuhendisi -- 1 Temmuz 2014; 17:16:27 >
  • quote:

@CALIFORNIAN: inşallah olur

@tembelkiz: nick değişim yap etkisi olur şaka bi yana evet çalışabiliyorum :)

Teşekkürler. İnşallah seninde ITU olur.
  • geleceginmuhendisi kullanıcısına yanıt
    iyi iyi masallah gelecegindoktoru nasıl

• tembelkiz T kullanıcısına yanıt
    mühendis biriyle evlensen o evin gelir düzeyini düşünemiyorum
  • Yaz benide aga. Çok pis hırs yaptım...

• Konu güncel.

• quote:

Konu güncel.

birakmissin calismayi

bence en azından simetri mat ve feni bitirmelisin dostum
  • quote:

Konu güncel.

Reis ne yaptın konuları ?

• O programa göre çalışmayı bıraktım. Birkaç gün idare ettim daha sonra üsküdara gittim falan kaynadı arada. Ama gene amaç simetrileri bitirmek. Kafama göre ygs mat, lys fen çalışıyorum gül gibi geçinip gidiyoruz öyle.

Planlı programlı çalışmak çok önemli ama gel gelelim bu yaşıma kadar hiçbir şeyi programla yapmadım. O zor geldi bana. Ben de daha temmuzda bu kadar kasmak istemedim. Zaten dershane başlayınca deneme ve ödev derken sürekli kontrol altında olucam. Sıkıntı yok yani.

6 yıl dershaneye kursa gittim okul dersleri için. Nice rehber öğretmenleri bana program hazırladı da tutmadı.

• Mf4 de 38bin deyim sizlere kitap Tavsiyesi vermek için konu açıcaktım ama zaten burada varmış
    1)her ne kadar dershaneye gitsenizde ki şu aralar evdesiniz sorularınızın tamamı çözdüremiceksiniz o yüzden size tamamı çözümlü kitaplar öneriyorum
    2)lys ye başlamayan kaldı mı aranızda?
    3)ygs bol pratik ister o yüzden lys den daha çok soru çözmeniz gerekebilir
    4)ygs en kötü ihtimalle kasım başına kadar bitmeli ki ben bitirmedim o kadar pişmanım ki
    Gelelim kitaplara (ÇD çözüm dvd li demek)

YGS TÜRKÇE :Tekinay(çd),sıradışı analiz(çd),birey, fem branş denemesi
    YGS MAT :Fem konu özetli, karekök,birey b (bu üç kitabın internette çözümleri parayla satılıyor) sınava son 2ay kala tekrar amaçlı tekinay(çd) olabilir fem branş denemesi
    YGS GEO :böyle bir ders yok lys kitapları alın
    YGS FİZİK:esen(çd kendi sitesinde) tekinay(çd), birey,bunun dışında aklıma gelmedi ama fizikten bol soru çözün
    YGS KİMYA:Herhangi 2kitap yeterli
    YGS BİO:fazla tavsiye veremicem birey çözdüm sadece
    Fem ygs fen branş denemesi (çd)
    YGS SOSYAL:çalışmadım fazla eğer kitap alıcaksanız çd alın dershanede pek sosyalin üstüne düşmüyorlar
    LYS MAT:karekök,birey b,fem,fen bilimleri, işleyen zeka palme branş denemesi
    LYS GEO:geo yerlerde ise çd li bir kitap alın bütün soruların çözümlerine bakın sonra takılın kafanıza göre palme branş denemesi
    LYS KİM:adam akıllı çalısırsanız Full yapma olasılığının en yüksek olduğu ders çok konu vardır ama çok zorlamaz organik için palme kesin çözün ve daha çok organik bakın eleyici soru oradan geliyor kitap içinse hepsi aynı al kafana göre
    LYS FİZ:esen(çd),tekinay(çd), bu ikisinden sonra oturur zaten sonra hangi kitap alacağın sana kalmış
    LYS BİO:hiç bir fikrim yok çalışmadım

BENDEN BU KADAR PM DEN SORU SORABİLİRSİNİZ

• monarch25 M kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun o kadar büyük bir sevaba girdin ki şu an. Konuya yazıcam bunları üstte dursun diye çok teşekküler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.