Şimdi Ara

12. Sınıftan sorumlu dersim var üniversitede sıkıntıntı olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başliktada belirttiğim gibi üniversite kayit doneminde felan sikinti olurmu?
    Geçen sene 11. Sinifta yine din anlatimdan kalmiştim. Sene başi ilk hafta 12ler felan gelmişti onlarla beraber girmiştik . Hocalar söylemişti cevaplari üniye gidecek olanlari mağdur etmemek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tohatlıı -- 3 Ağustos 2017; 22:0:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • 12 de sınavı verip geçtiysen bir şey olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok reis 11'de kalmıştım , 12. sınıfa geçince verdim sonra 12de dil anlatımdan bidaha kaldım :D
  • diplomayı aldıysan sorun yok
  • co0per kullanıcısına yanıt
    Diplomayi okullarin açildiği ilk gunlerde sinav yapıp vercekler

• Tohatlıı T kullanıcısına yanıt
    diploma olmadan uniye nasıl kayıt olacaksın peki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diploman olmadan kayıt olamazsın
  • Aynen diploma olmadan kayıt olmaz

• Ais de eğitim bilgin ne durum da gözüküyor?

• Saçmalığa bak sınav yapıp diploma vermek nedir ya
  • Arkadaşlar geçici diplomayla kayit oluyosun sonra diplomani aralik ayina kadar goturuyosun geçen sene bu boyleydi bu sene sikinti olurmu diye soruyorum

• Bunun neresi saçma yalı yulu konuşuyosun? 12.sinifta dil anlatim hocamiz 1 saat ders bile işlediyse ben adam deyilim. Sinava girdik bisey bilmeden sene sonuda sinifin yarisini birakti. 12. Siniftan kalan sorumluluk sinavima girip geçtikten sonra diplomami alip kayit olucam. Boyle bi kolayliğin neresi saçma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tohatlıı -- 3 Ağustos 2017; 17:51:43 >
  • Kardeş üniye kayıt olduysan liseyle bağın kalmadı demektir.

Diyelim üniye kayıt oldun sınavı geçemedin nolacak? Bir şey olmayacaksa bu sınav neden var? Olacaksa ne olacak üniden kaydını mı silecekler?

Dediğim gibi sen üniversiteye geçtiysen kayıt olduysan liseyle bir bağın kalmadı demektir.

olmaz bi sorun bence gecen yilki gibi aralik ayina kadar goturulur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeşim haklisin evet kafam allak bullak oldu .

http://www.milliyet.com.tr/mezun-olamayan-lise-son-sinif-gundem-2303313/ şunu okursan burda diyo galiba kayitlarimi uzatiyolar bize bilmiyorumki. Geçen seneden yaşayan biri bilgilendirse iyi olacak.

evet sanırım kayıt için bir şans daha veriyorlarmış ama dediğin gibi en iyisi aynısı başına gelen biri cevaplasa iyi olacak
    Son senem zaten geçirse gebericek boşuna burda 1.5 ay stres yaşicam hey allahim yarabbim.

aynen bende şaşırdım valla insan son sınıf öğrencisini neden bırakır ki. başka ders olsa eyvallah önemli değil de bir de dil anlatımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tohatlıı

Bunun neresi saçma yalı yulu konuşuyosun? 12.sinifta dil anlatim hocamiz 1 saat ders bile işlediyse ben adam deyilim. Sinava girdik bisey bilmeden sene sonuda sinifin yarisini birakti. 12. Siniftan kalan sorumluluk sinavima girip geçtikten sonra diplomami alip kayit olucam. Boyle bi kolayliğin neresi saçma?

E sen diplomanı alana kadar kayıt süresi geçecek?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.