Şimdi Ara

12 ve MEZUNLARA KRİTİK ÖNERİLER -2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
90
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srknclk

Aglattin

hocam bu arkadaş hem ağlatır hem öğretir
  • rez
  • rez
  • Muhteşem yazmışsın devamını merakla bekliyorum, teşekkürler ^_^
  • quote:

Orijinalden alıntı: missdoc

Merhaba, arkadaşlar. Ders çalışma konusunda çok şey araştırdım, strateji yönünden, kalıcılık açısından hem öğretmenlerimden hem de internetten araştırıp öğrendiklerimle. tpdr01 nickli arkadaşla karar verdik böyle bir şeye. Konuyu ilk o açınca ikincisi şeklinde açayım dedim ben de. Deneme dönemlerimizi birlikte geçirdik. Çalışma yöntemlerimiz biraz ayrı, ondan farklı benden farklı şeyler öğrenirsiniz. Bildiğimizi paylaşmamız gerekiyor, bildiklerimizden sorumluyuz sonuçta. İnşaallah yarın yazmaya başlayacağım. İsteyen arkadaşlarla özel mesaj yoluyla da ilgileniyorum. Devamlılık var tabii ki, yeter ki çok geçmeden hayallerinize ulaşın tek amacım bu. Benim gibi bir sene geç yaşamayın, en büyük kazancım bu olur. Konuştuğum üyeler var özel mesajla, samimiyet sınırsız merak etmeyin. İyi geceler şimdilik, hoşça kalın güzel kalın. Yarın görüşmek üzere. :)

Merhaba, arkadaşlar. Malum oruç, ramazan, sonuç bekleme derken güncelleyemedim. İlk önce size söyleyebileceğim şey, bir hedefinizin olması. Çünkü eğer bi hedef yoksa yol haritanız da belli değildir demektir. Ve bunun önemini Ahmet Şerif İzgören, Avucunuzdaki Kelebekler'de Alice'in Harikalar Diyarı'ndan alıntı yaparak şöylemişti : Yol ikiye ayrıldığında, kız yanındaki tavşana sorar, nerden gitmeliyim? Tavşan da der ki nereye gideceğini bilmiyorsan hangi yoldan gittiğin yerin hiçbir önemi yoktur. Ve siz ulaşabileceğiniz hedefi sadece siz bilebilirsiniz. Bunda ben, arkadaşlarınız, öğretmenleriniz yardımcı olamaz. Gerçekten olmak istediğiniz şey nedir? İstekleriniz hangi yönde, yatkınlığınız nedir, yapmak istediğiniz nedir ? Bunları siz bilebilirsiniz. Şu videoyu defalarca izlemiştim, hedef konusunda yardımcı olmamı isteyen bir arkadaşa özel mesajla da attım.https://www.youtube.com/watch?v=vk7VWDMTg1k Ever arkadaşlar, hedefiniz somut olmalı uyandığınızda o hayalin içine adımınızı atmalısınız. Ve rehberlik yapıp, konuştuğum çoğu arkadaşımda fark ettiğim eksiklik: Özgüven. Kendinize layık görün bir şeyleri, ben hak ediyorum diyin, ben bunu istiyorum ya kim ne derse desin o hedefe ulaşacam ! Bu kadar. Ben iki senedir hazırlanıyorum sınava tek bir arkadaşımla görüştüm, arkadaşlar. Tek bir kişiyle arada öğle yemeğinde diğer arkadaşlarla buluşuyordum. Çünkü sürekli gecemi gündüzümü vermem gerektiğini biliyordum. 4 saatte bi konu halledemediğiniz oluyo kolay da olsa. Çünkü soru çözmek pekiştirmek zorundasınız, vakit çok önemli. Farkedeceksiniz zamanın ne kadar değerli olduğunu sınavın yaklaştığı zamanlarda. Ve o zamandan sonra stressiz olmanız çok etkiliyor, verimi artırmanız lazım. Ve bu işi ne kadar ciddiye alırsanız o kadar verimli yürüdüğünü anlayacaksınız. Demek ki, inanç, özgüven ve yaptığınız işte en iyi olma dürtüsü çok önemli. Unutmayınız; sizi motive edecekler şeyler hedefinize götürmemeli, hedefiniz motive etmeli. Ağlaya ağlaya çalıştığımı bilirim. Yapmam gerek diyordum, ağlayıp zırlasan da yapman gerek. Yoksa İzmir de hayallerin de uçup gidicek senden. Ey zaman; ya sana başarılar bahşedeceğim, ya da seni yaşanmamış sayacağım. Feragat ettiğiniz şeyleri misliyle elde ediyorsunuz merak etmeyin, gezemediğiniz o yerlerden kaçırdığınız muhabbetlerden çoğunu elde edeceksiniz. Bu hedef uğruna, çok arkadaşımdan oldum ama hep soğukkanlıydım. Çünkü onlar benim yaptığım şeye önem verseydiler hedefime ulaşmaya çalışırken bana destek olsaydılar onlarla şu anda da çok iyi olabilirdik. Başkasının seçeneği olmasın hayatınızın yol haritası. Sizin seçimleriniz olsun. Taş kalpli olun demiyorum ama hayatınıza gerçekten girmek isteyen, sizi tanımak, anlamak isteyen insanın samimiyeti zaten böyle zor dönemlerde belli olur. Ben acı olaylarla tecrübe ettim bazı şeylerin kıymetini, sizin tatlı tatlı anılarla tecrübe etmeniz dileğiyle, bir sonraki yazıda görüşmek üzere. Esen kalın :)

Hocam cok merak ettim hedef ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• REKLAM ALANI

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ege diş .
  • güncellemelerinizi bekliyoruz hocam
  • mezuna kalıyorum daha iyi fırsatlar için bende rez
  • dualarınızda unutmayın bugun bi şey yazamadım sıkıntılarımı beyan ettim kusuruma bakmayın nolur . burda size ibret olayım daha sıkı sarılın derslere..:) dualarınızı bekliyorum
  • quote:

dualarınızda unutmayın bugun bi şey yazamadım sıkıntılarımı beyan ettim kusuruma bakmayın nolur . burda size ibret olayım daha sıkı sarılın derslere..:) dualarınızı bekliyorum

Hocam verdiğiniz videoda söylenen 30dakika sessiz bir ortamda rahatlatıcı bir müzikle düşünün her olasılığı düşünün ve verdiğiniz kararı sonuna kadar uygulayın.Allah yardımcınız olsun.İnşallah hayırlısı olur.
  • rezerved
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

quote:

dualarınızda unutmayın bugun bi şey yazamadım sıkıntılarımı beyan ettim kusuruma bakmayın nolur . burda size ibret olayım daha sıkı sarılın derslere..:) dualarınızı bekliyorum

Hocam verdiğiniz videoda söylenen 30dakika sessiz bir ortamda rahatlatıcı bir müzikle düşünün her olasılığı düşünün ve verdiğiniz kararı sonuna kadar uygulayın.Allah yardımcınız olsun.İnşallah hayırlısı olur.

haklısınız.
  • konu güncel. :) keyifli okumalar, çalışmalaaar
  • Rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha for
  • rez

• Şöyle iyi yapıyorum böyle iyi yapıyorum diyen puştları takmayın . Birçoğunuzun sonucu onlardan iyi gelicek

• quote:

Orijinalden alıntı: Memelotti

Şöyle iyi yapıyorum böyle iyi yapıyorum diyen puştları takmayın . Birçoğunuzun sonucu onlardan iyi gelicek

kardeşim istemiyorsan inanmıyorsan gidersin biz bir şey denedik güzel gittiğini gördük arkadaşlar da faydalansın dedik bu ben daha iyiyim lan yarışı değil. ne kafadasınız ya. kimsenin kötü niyet beslediği yok zehirlemeyin milletin iyi niyetini ya. ne adamlarsınız ya benden daha iyi yaptıysa ne güzel. kimse zorla burda değil hayret bir şey ya.
  • Memelotti M kullanıcısına yanıt
    Biri bize burda yardım etmeye çalışırken 3-5 kendini bilmez gelip burda konuşuyo ya deli oluyom la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SiLent_ -- 6 Temmuz 2015; 1:46:51 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.