Şimdi Ara

12 ve MEZUNLARA KRİTİK ÖNERİLER -2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
90
Favori
2.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: missdoc

quote:

Orijinalden alıntı: Memelotti

Şöyle iyi yapıyorum böyle iyi yapıyorum diyen puştları takmayın . Birçoğunuzun sonucu onlardan iyi gelicek

kardeşim istemiyorsan inanmıyorsan gidersin biz bir şey denedik güzel gittiğini gördük arkadaşlar da faydalansın dedik bu ben daha iyiyim lan yarışı değil. ne kafadasınız ya. kimsenin kötü niyet beslediği yok zehirlemeyin milletin iyi niyetini ya. ne adamlarsınız ya benden daha iyi yaptıysa ne güzel. kimse zorla burda değil hayret bir şey ya.

Hocam konudaki butun mesajlarınızı okumadım saygısızlık ettiysem özür dilerim amacım o değildi. Ygs-lys denemeleri sonrası da ygs-lys sonrasında bahsettiğim tiplerden dolayı ağır bir stres yaşadığımdan oturu böyle bir şey yazma ihtiyacı duydum ki bu tipler yüzünden moralini bozup lys bırakan arkadaşlarım da oldu ve moral bence en önemli etkenlerden biri. Tekrar diyorum eğer ki bir saygısızlık olarak algıladıysanız ozur dilerim , kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Memelotti M kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum hocam hak verdim size ilk başta kızsam da çünkü laflarınız ağırdı ama gene de öfkeyle kalkan zararla oturur gerek yok böyle şeylere. tpdr01 ve ben birlikte atlattık bu dönemi ve tek isteğimiz bilgimizin zekatıyla arkadaşları kısa sürede hayallerine kavuşturmak bu yani. dikkat etseydiniz keşke ama ziyanı yok yani size de açığız okuyun yazın bekleriz :)
  • Hocam sanki cerrahpaşalı hacettepeli odtülü olmayanlar bir şey bilmez , konuşmaya hakları yok.Bizim de kendimize göre tecrübelerimiz var , onlara aktarmaya çalışıyoruz ve pm yolu ile de yardımcı oluyoruz.Çoğu insan çok faydası oldu mesajları atıyor bize.Hatta bir çoğu 'sayenizde ders çalışmaya başladım' gibi mesajlar atıyor.Neyse ya isteyen istediğini desin , her iyi şeyin önüne mutkala bir engel çıkacak zaten
    not :bu da benim konum http://forum.donanimhaber.com/m_107160473/f_//tm.htm#107160473
  • Güzel yazı hocam teşekkürler.
  • Kaynak önerisi de yapacak mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLeaKeN05

Kaynak önerisi de yapacak mısınız?

evet. tabii ki. bu akşam ya da yarın akşam güncellerim inşaallah :)
  • tmciyim yardım
     12 ve MEZUNLARA KRİTİK ÖNERİLER -2
  • günceeeeel. neden renkli yapmadı onu anlamadım ama olsun :(
  • Islak tahtakurusu ndan alıntı burada dursu lazım olur
    Bir arkadaşın konusuna da attığım mesaj:
    www.Teknofem.com
    www.hemencozelim.com
    www.cozenadam.com
    ugur.tv
    Femin kaynaklarının uğurun kaynaklarının çözümleri var.
    Çözenadam ve hemençözelimde oldukça fazla soru var ve arada güzel kitaplar var. Bir de mutlaka meb kitaplarını 1 kez oku soru stili değişecek falan deniyor. Tatildeyken başla kitaplara 2 ayda 9-10 kitaplarını okursun.tr için paragraf asıl. Başarılı ve anlaşabildiğin arkadaşlarınla whatsapp grubu kur çook faydalı olur.çözümü olmayan sorular için yararlanırsınız.teknofemin videoları youtube da var zaten. hızlandır videoları sonra izle.eğer bi whatsapp grubu kurarsaniız dersanesiz derssiz hallolur bu iş orada adam sana ders çalışıyorum dediğinde kalkar çalışırsın.kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.