Bildirim
120 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kkb puanin kotuyse vermezler. Benimde ustume bir kaç apartman var. Ama puanim 0 oldugu için 100 tl vermiyorlardi. simdi puanim yukseldi kredi alabiliyorum. -
ihtiyaç kredisini max 36 ay ile sınırlandırdılar
evinin bitanesini bir tanıdığa kredi ile sat -
Dediğiniz gibi bende satmayı düşündüm ancak benim için böyle bir krediyi çekebilecek birini bulmam biraz zor olabiliir.
Bir şekilde benim ona çektiği krediyi ödeyebileceğime dair teminat göstermem lazım tabi o da satış işleminden sonra geri teslim edeceğine dair teminat vermeli -
evini ipotek ettirip dd mortage ( dogan holding) 120 ay ihtiyaç kredisi kullanabilirsin. dd mortage spk'dan izin almış 120 ay için. -
Teşekkür ederim yarın bi görüşeceğim bu firmayla. Başka alternatif çözüm var mıdır peki ? -
Malesef, 2013 Aralıktan itibaren ihtiyaç kredileri 36 ay vade ile sınırlandırıldı. Sadece konut 120, taşıt 48 ay.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X