Şimdi Ara

120 GB PS3 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar Ben PS3 almak istiyorumda 120 GBlık alsam yeter mi yoksa 160 GB'lık bir PS3 mü almalıyım ? Ya da 320 GB'lık mı ? Bir de atıyorum 1 yıl sonra PS4 çıktı PS3'ten farkı ne olacak ? PS4 almak istediğimde PS3'ümü elimden rahatlıkla çıkarabilir miyim ? PS4'ün çıkmasını bekliyeyim mi yoksa daha var çıkmasına al mı dersiniz ? Birde TV'ye hem dekoderi hemde PS3 ü aynı anda bağlayıp kumandadan HDMI 'ı açtığımda PS , TV/AV'ı açtığımda TV gelecek şekilde olabilir mi ? Benm aklımı kurcalayan önemli sorular bunlar .

• 250 gb al
  • Eğer sadece oyun oynamak için alıyorsan ve kırdırmıcaksan yani jailbreak yapıp içine korsan oyun atmıcaksan 120 gb alman lazım.Ps 4 çıksa bile ps3 uzun zaman oynanmaya devam edicek çok fark olucağını zannetmiyorum oyüzden alabilirsin rahatlıkla
  • PS3 120GB yeter zaten en az 3 sene sonra çıkar PS4 ki inanılmaz grafik vs farkları olacaktır;o konuya hiç girmeyelim. Ayrıca PS4 çıktığında rahatlıkla elinden çıkarırsın PS3'ü
  • 120 gb veya 160 gb yeter sana :D
  • Peki tşkler 120 gb PS3'te karar kıldık. Birde PS3 ile dekoderi tv'ye bağlayıp kumandadan TV/AV'ı seçtiğimde kanallar, HDMI'ı seçtiğimde PS açılıcak dimi*? Aynı anda uydu alıcısını ve PS'ı TV'Ye bağlayabilirim. Bir de slim mi alayım yoksa normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommx -- 18 Eylül 2011; 14:36:37 >
  • Zati slimden başka ps3 kalmadı fatlar sıfır yok ancak 2. el alırsın onlarda çabuk sarı ışık hatası verip bozuluyor sen en iyisi 120 gb slim ps3 al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Playstation 3 slim 320 gb
    geçen yıl önce açıldı
    Satılık PS3 500 GB + 7 Oyun
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaklaşık 7-8 aydır para biriktiriyorum ps3 için.ve şu anda 305 tl param var.Hala 300 tl kadar eksiğim var ve sıkıldım artık para biriktirmekten.40 gb bi fat kasa mı alsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

yaklaşık 7-8 aydır para biriktiriyorum ps3 için.ve şu anda 305 tl param var.Hala 300 tl kadar eksiğim var ve sıkıldım artık para biriktirmekten.40 gb bi fat kasa mı alsam?

İkinci el saglam bir makine bulabilirsen alabilirsin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

yaklaşık 7-8 aydır para biriktiriyorum ps3 için.ve şu anda 305 tl param var.Hala 300 tl kadar eksiğim var ve sıkıldım artık para biriktirmekten.40 gb bi fat kasa mı alsam?

ama fatlarada pek sıcak bakmıyorum ya.Şöyle 300 TL'ye 120-160 gb temiz bi slim bulabilirsem ne güzel olur bal-kaymak olur resmen:)
  • Şimdilik hdd si düşük alıp ileride onu 1 tb a kadar yükselteblirsin.
    Ama şuanda fiyat bakımından çok fark yok heralde 320 ile 120 ler arasında
  • quote:

quote:

quote:

ama fatlarada pek sıcak bakmıyorum ya.Şöyle 300 TL'ye 120-160 gb temiz bi slim bulabilirsem ne güzel olur bal-kaymak olur resmen:)

Hoca ne yaptın ya :D hem slim olsun istiyorsun hem 300 TL olsun istiyorsun hemde temiz olsun istiyorsun. İsin zor senin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dayyahi

Şimdilik hdd si düşük alıp ileride onu 1 tb a kadar yükselteblirsin.
    Ama şuanda fiyat bakımından çok fark yok heralde 320 ile 120 ler arasında

Ama işte sorun şurda ; 120lerede param yetmiyor..
  • ben 09/2009'da almistim 120GB slim, daha 30 saniye once 320GB HDD siparis ettim.

yani alabildigin kadar buyuk HDD al, sonra lazim oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hoca ne yaptın ya :D hem slim olsun istiyorsun hem 300 TL olsun istiyorsun hemde temiz olsun istiyorsun. İsin zor senin :D

Paranın gözü kör olsun :)
    Elimde bir arşiv var 120-130 filmden oluşuyor.Onu bi elden çıkarsam 180 TLye geçen anlaştım biriyle vazgeçti onu bi çıkarsam elden çok iyi olcak ama :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommx

Peki tşkler 120 gb PS3'te karar kıldık. Birde PS3 ile dekoderi tv'ye bağlayıp kumandadan TV/AV'ı seçtiğimde kanallar, HDMI'ı seçtiğimde PS açılıcak dimi*? Aynı anda uydu alıcısını ve PS'ı TV'Ye bağlayabilirim. Bir de slim mi alayım yoksa normal mi?

televizyonunun marka ve modelini yazarsan yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

ben 09/2009'da almistim 120GB slim, daha 30 saniye once 320GB HDD siparis ettim.

Hocam yenisini sipariş ettiğine göre eskisi bir işe yaramayacak yani? :) Teklifim açık :):)
  • quote:

quote:

ben 09/2009'da almistim 120GB slim, daha 30 saniye once 320GB HDD siparis ettim.

Hocam yenisini sipariş ettiğine göre eskisi bir işe yaramayacak yani? :) Teklifim açık :):)

hocam benim slim kaliyor, sadece HDD yukseltmesi yapiyorum.

yanlis anlasilma olmasin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Paranın gözü kör olsun :)
    Elimde bir arşiv var 120-130 filmden oluşuyor.Onu bi elden çıkarsam 180 TLye geçen anlaştım biriyle vazgeçti onu bi çıkarsam elden çok iyi olcak ama :)

Acele etme istersen kardesim alirsin allahin izni ile. İlla slim istersen biriktirirsin 150-200 tl ikinci el bi temizinden slim bulursun ;)

• quote:

quote:

quote:

hocam benim slim kaliyor, sadece HDD yukseltmesi yapiyorum.

yanlis anlasilma olmasin

:) Pardon yanlış anlamışım :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.