Şimdi Ara

120 GB SSD + 750 GB HDD mi? 750+750 GB Raid0 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ikisi arasında gidip gelmekteyim. Kullanım amacına göre değişir tamam da sizce hangi amaçla hangisi?

• Performans bakımından 120GB+750GB HDD'yi tavsiye ederim.Harddisklerin fiyatı normal olsa düşünülebilirdi.
  • kesinlikle ssd + hdd
  • Hatta dişinizi sıkabiliyorsanız yüksek kapasite hakkınızı sonraya saklayabiliyorsanız sadece SSD... HDD fiyatları bu durumdayken HDD için mağazanın kapısının bile önünden geçmemek gerek. Fiyatlar başka türlü hızlı düşmez.
  • SSD 3-4 format attıktan sonra veya zamanla hızını kaybetmeye başlar biçiminde yazılar okudum. Raid0 için de en ufak hatada tüm veriler gider, gibi yorumlar var. Bunlara rağmen SSD'de karar kıldım. Battlefield 3 büyük maplarda 1-2 dakikayı bulan loading süresinin 15-20 saniye alması bile SSD almam için yeterli sebep. Yorumlar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper47

SSD 3-4 format attıktan sonra veya zamanla hızını kaybetmeye başlar biçiminde yazılar okudum. Raid0 için de en ufak hatada tüm veriler gider, gibi yorumlar var. Bunlara rağmen SSD'de karar kıldım. Battlefield 3 büyük maplarda 1-2 dakikayı bulan loading süresinin 15-20 saniye alması bile SSD almam için yeterli sebep. Yorumlar için teşekkürler.

bf3 multi oynarken ssd nin bi faydası yok zaten yükledikten sonra başlamak için milleti bekliyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: QoS

quote:

Orijinalden alıntı: Hiper47

SSD 3-4 format attıktan sonra veya zamanla hızını kaybetmeye başlar biçiminde yazılar okudum. Raid0 için de en ufak hatada tüm veriler gider, gibi yorumlar var. Bunlara rağmen SSD'de karar kıldım. Battlefield 3 büyük maplarda 1-2 dakikayı bulan loading süresinin 15-20 saniye alması bile SSD almam için yeterli sebep. Yorumlar için teşekkürler.

bf3 multi oynarken ssd nin bi faydası yok zaten yükledikten sonra başlamak için milleti bekliyorsunuz...

Sorun değil, o da her zaman olmuyor zaten. pc'yi hızlı boot etmesinden programları çalıştırma hızına göre çok başarılı tek sorun gigs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.