Bu ikisi arasında gidip gelmekteyim. Kullanım amacına göre değişir tamam da sizce hangi amaçla hangisi?
Performans bakımından 120GB+750GB HDD'yi tavsiye ederim.Harddisklerin fiyatı normal olsa düşünülebilirdi.
kesinlikle ssd + hdd
Hatta dişinizi sıkabiliyorsanız yüksek kapasite hakkınızı sonraya saklayabiliyorsanız sadece SSD... HDD fiyatları bu durumdayken HDD için mağazanın kapısının bile önünden geçmemek gerek. Fiyatlar başka türlü hızlı düşmez.
SSD 3-4 format attıktan sonra veya zamanla hızını kaybetmeye başlar biçiminde yazılar okudum. Raid0 için de en ufak hatada tüm veriler gider, gibi yorumlar var. Bunlara rağmen SSD'de karar kıldım. Battlefield 3 büyük maplarda 1-2 dakikayı bulan loading süresinin 15-20 saniye alması bile SSD almam için yeterli sebep. Yorumlar için teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Hiper47
SSD 3-4 format attıktan sonra veya zamanla hızını kaybetmeye başlar biçiminde yazılar okudum. Raid0 için de en ufak hatada tüm veriler gider, gibi yorumlar var. Bunlara rağmen SSD'de karar kıldım. Battlefield 3 büyük maplarda 1-2 dakikayı bulan loading süresinin 15-20 saniye alması bile SSD almam için yeterli sebep. Yorumlar için teşekkürler.
bf3 multi oynarken ssd nin bi faydası yok zaten yükledikten sonra başlamak için milleti bekliyorsunuz...
quote:
Orijinalden alıntı: QoS
quote:
Orijinalden alıntı: Hiper47
bf3 multi oynarken ssd nin bi faydası yok zaten yükledikten sonra başlamak için milleti bekliyorsunuz...
Sorun değil, o da her zaman olmuyor zaten. pc'yi hızlı boot etmesinden programları çalıştırma hızına göre çok başarılı tek sorun gigs.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme