Şimdi Ara

120 Lvlda Archer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar private serverda kasmaya başladım fakat bununla ilgili sorunum var.
    Oyunda gözlemlediğime göre archerlar genellikle cold+fire+pacheon açıyorlar.
    Fakat ben Fire+Light+Pacheon olarak gitmeyi düşünüyordum.Sizce 110 veya 120de pvp ve unique yönünden en iyi karakter hangisi olabilir?

D.N:Drugla kasabilirim.

• tabi ki unq içinse light pvp de defansın düşük olur ama pvp için cold ama pary ration düşük olcandan uniq yönünden zayıf olur ikisi farklı kulvarlar yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAPTOR_ -- 14 Mart 2010; 19:26:34 >
  • Fire Pacheon Force
  • quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

tabi ki unq içinse light pvp de defansın düşük olur ama pvp için cold ama pary ration düşük olcandan uniq yönünden zayıf olur ikisi farklı kulvarlar yani

Armor yada Protector giyip Light gitsem nasıl olur ?
  • Bence Uniqe İçin Wizardlar İntler ve Xbowlar Varken Sıra Bowa Biraz Zor Gelir Ama Benim Sana Tavsiyem Cold Açman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

Bence Uniqe İçin Wizardlar İntler ve Xbowlar Varken Sıra Bowa Biraz Zor Gelir Ama Benim Sana Tavsiyem Cold Açman...

Arkadaşa katılıyorum.Hadi rogue olsa neysede bunlar varken bowla kesmen biraz zor.Belki ilk sen bulursan wizard vs geç gelirse bir şansın olabilir
  • Hocam private serverda oynuyorum yani €u olmadigi için iş archer ve nukerlere düşüyo.Level sınırı 120 ve 11D itemler mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70 Level Pelerini
    18 yıl önce açıldı
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhamméT

Hocam private serverda oynuyorum yani €u olmadigi için iş archer ve nukerlere düşüyo.Level sınırı 120 ve 11D itemler mevcut.

O zaman İşler Değişir,Lıght Yapman Uniqte Pek İşe Yaramaz Bence %100 Bi Speedle Daha Hızlı Koşarsın.Sizdeki Uniqleri Bilmiyorum ama aralarında Phy Olarak Attack yapan Varsa Cold Açmanı Öneririm..Pvpdede Strlere Karşı İyi Dayanırsın.
  • quote:

quote:

tabi ki unq içinse light pvp de defansın düşük olur ama pvp için cold ama pary ration düşük olcandan uniq yönünden zayıf olur ikisi farklı kulvarlar yani

armor iyi olmaz ama pro giyip light gitmen en mantıklısı bence.
  • quote:

quote:

Hocam private serverda oynuyorum yani €u olmadigi için iş archer ve nukerlere düşüyo.Level sınırı 120 ve 11D itemler mevcut.

O zaman İşler Değişir,Lıght Yapman Uniqte Pek İşe Yaramaz Bence %100 Bi Speedle Daha Hızlı Koşarsın.Sizdeki Uniqleri Bilmiyorum ama aralarında Phy Olarak Attack yapan Varsa Cold Açmanı Öneririm..Pvpdede Strlere Karşı İyi Dayanırsın.

light sadece koşma dan ibaret deildir aldığın pary ratio senin hayatını değiştirir. yoksa niye light diye bi build var sadece hızlı koşma koyardık sikillerin arasına olur biterdi koskocaman bir builld. pary ratio dur bu buildi seçmedeki amaç hız da bi + olarak bakılabilir.

• quote:

quote:

quote:

light sadece koşma dan ibaret deildir aldığın pary ratio senin hayatını değiştirir. yoksa niye light diye bi build var sadece hızlı koşma koyardık sikillerin arasına olur biterdi koskocaman bir builld. pary ratio dur bu buildi seçmedeki amaç hız da bi + olarak bakılabilir.

Parry Ratio Olayını Biliyorum ama Arkadaşın Dediği Ortam Şartlarını Göz Önüne Aldığımızda Coldun daha Mantıklı Geleceğini Anlarsın,İlk Olarak Serverde Avrupa Char Yok Diyor,Normal Oyunda Bir Warrior Chardan Dual Crit Yersek Yerdeyiz ama Bu Oyunda Crit Vurabilecek Charlar Glavie ve Bladedir Bu Yapıladırmadaki Charlar Üst Üste 2 Crit Vursa Bile Yatmaz,Bide Coldtan Dolayı Phy Defansın Yükseldiğini ve Snowun Etkisinide Göz Önüne Alınca Cold Çok İdeal Görünüyor...

• quote:

quote:

bu yöntemi tavsiye etmiyorum...benim 100 LeveL 99a FF 99pacheon 99Fire 80Light 20Cold charım vardı.Pro +5 FB set giyiyordum ve statsları hep 41in üstündeydi ama yinede str buildlerden özelliklede warriorun daredevil skillinden inanılmaz damageler yiyordum...
  • Sonuç olarak ne yapmalıyım?
  • quote:

Sonuç olarak ne yapmalıyım?

tavsiyeleri gördün bundan sonrası senin bileceğin iş.
  • bilmiorum mystery lvl ka. ama ben de kasacam ve şöyle yapacağım.

110 fire
    110 pacheon
    80 light
    40 cold
  • 120 Dediğine Göre Sunworld Oynuyorsun Master lv 360
    Bende Vipe Yeni Başlayacağım Aklımda Archer Açmak var senin gibi kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

120 Dediğine Göre Sunworld Oynuyorsun Master lv 360
    Bende Vipe Yeni Başlayacağım Aklımda Archer Açmak var senin gibi kararsızım

Evet Sw sro.
    Level 39 oldu hala Fire/Pacheon gidiyorum
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.