Şimdi Ara

120 lvle gelen yenilikler neler???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonunda oldu 120 lv hepimiz için hayırlı olsun....oyuna girip bilgi edinmiş arkdaşlarımızın edindikleri ayrıntılı bilgilerini paylaşmasını istiyorum(harita,item drob durumları,mob spaw durumlarını,mobların oyunculara attığı debufflar ve skillleri,en iyi kasılmma noktalarını...vs)

• geceden berı kasıyoz ıtem fıolan dusmedı
  • :( biz bugün başlyacağız ama bu çok moral bozucu oldu yafff :(
  • 24 saattir kasılıyoruz item düşmedi.Stone çok düşüyor.Harita şu 3 tane oda gibi şey var oraya gitmedik daha sadece bu constantinople nin aynısı gibi bi yer var ve bu consun o aşağıda bi temple var ordan ışınlanabiliniyo.En yakın yol alex southdan.Moblar bol bol güzel yane gp bayaa fazla düşüyo.Bizim luremizde iyi o ayrı konuda görevler bayaaa fazla exp veriyo ama 1 defa yapılıyor ben yapmadım ama öyle duydum.Skiller ise euda yeni skil yok diye biliyorum ama chinde var özellikle bladerler ve bicheon nukerlerde kayarak vurma gibi bişi var artık worriorlardaki gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArgeSsS

24 saattir kasılıyoruz item düşmedi.Stone çok düşüyor.Harita şu 3 tane oda gibi şey var oraya gitmedik daha sadece bu constantinople nin aynısı gibi bi yer var ve bu consun o aşağıda bi temple var ordan ışınlanabiliniyo.En yakın yol alex southdan.Moblar bol bol güzel yane gp bayaa fazla düşüyo.Bizim luremizde iyi o ayrı konuda görevler bayaaa fazla exp veriyo ama 1 defa yapılıyor ben yapmadım ama öyle duydum.Skiller ise euda yeni skil yok diye biliyorum ama chinde var özellikle bladerler ve bicheon nukerlerde kayarak vurma gibi bişi var artık worriorlardaki gibi.

Öyle bir şey yok sallamayalım. En azından blader'da yok ch bow'da da olduğunu hiç sanmıyorum.
  • Sadece duyduğumu paylaştım ben ;)
  • Blader'da yeni skilleri gitmişler 120 lvl'e koymuşlar çoğunu Kim uğraşıp da kasacak o kadar yaa yemin ediyorum karakterin keyfini süremeyeceğim. Seneye açarız artık o skiller'i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Ağustos 2011; 1:24:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.