Şimdi Ara

120 mm fan taktırdım 1 Derece bile düşmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bugun 120 mm büyük bir fan taktırdım fan gayet güzel dönüyor ama SpeedFan dan baktığımda 1 derece bile düşmedi ayrıca fanı speedfan tanımıyor ve fanla ilgili ayarlama yapamıyorum.

• kardeş ordaki fanları ayarlayamassın speedfanda ayrıca nereye taktırdın fanı önemli olan işlemci soğutucusu ve fanıdır
  • Kasaya takılan fandan taktırdım harici olarak.bayağı büyük aldım ama 1 derece bile etki etmedi kasanın arkasından sıcak sıcak hava çıkarıyor acaba programdamı bir yanlışlık var
  • yoktur kardeş te sen işi yanlış yapıyorsun yav bak kasa içinde düzenli bir hava akımı yapmak zorundasın yani arkadan çıkış inden ve yandan giriş olmak zorundaeğer önd giriş yoksa yandan giriş arkadan çıkış olmak zorunda yani yantarafa fan takman pekbi etkilemez zaten işlemciyi önemli olan işlemci üstündeki fanın işlevidir
  • Benim bildiğim kadarıyla speedfan gibi programlar pwm deki fanları görüyor diğer molexdekileri görmüyorlar.Fark illaki vardır ama speedfan la ölçüm yapmanız için pwm fan gerekir.
  • Speedfan'a öyle ufak ölçümler için güvenmeyin ama 12 cm'lik bir fandan da direk sıcaklığı azaltmasını beklemeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneShadow71

Merhaba arkadaşlar ben bugun 120 mm büyük bir fan taktırdım fan gayet güzel dönüyor ama SpeedFan dan baktığımda 1 derece bile düşmedi ayrıca fanı speedfan tanımıyor ve fanla ilgili ayarlama yapamıyorum.

bende speedfanla fanları kontrol edemıyordum ama formda arastırdım bıosda bı ozellıgı actım suan bır fanımı(anakartıma baglı)ve ıslemcı fanlarımı speed ıle kontrol edebılıyrm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    120 mm sessiz fan önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba arkadaşlar ben bugun 120 mm büyük bir fan taktırdım fan gayet güzel dönüyor ama SpeedFan dan baktığımda 1 derece bile düşmedi ayrıca fanı speedfan tanımıyor ve fanla ilgili ayarlama yapamıyorum.

sen zaten bu konulardan 1 grm bişi bilmiyorsun o fanı niye taktırdın ki gereksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

quote:

sen zaten bu konulardan 1 grm bişi bilmiyorsun o fanı niye taktırdın ki gereksiz

yaz geldiği için taktım kasa içinde hiç fan yoktu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

quote:

yaz geldiği için taktım kasa içinde hiç fan yoktu

tamamda fanla olcak is deyil o sistemin özellikleri kullandıgın işlemci ekra kartı vs nerden biliyorsun ısındıgını bize sistemi yaz ona göre bişiler önerelim

• Hdd ve anakart ısınıyor
  • quote:

Hdd ve anakart ısınıyor

hdd ısınıryorsa kasada ne kadar fan yeri var birde ankartın chipset ısınır chiıpset sogutucuları var
  • hocam kasanın yanında ve arkasında fan yeri var sistemim:

Ati Shappire Hd 3650 1 Gb 128 bit
    İntel Dual Core 1.80(Oc ile 2.07)
    3 Gb ddr2 800 mhz ram
    Asus p5l-mx
    230 watt(ama elımde 400 watt var takmaya eriniyorum :D)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.