Şimdi Ara

1200 Adet Karton Bardak 40 TL - 26.10.2016 SON GÜN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
6.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: fevzi17

PİŞMANLıkkkkk

Ürünü tekrar kontrol edin dediniz bende size ürün işyerinde tekrar kontrol ederim dedim ürün eksik geldi ve buda yetmez gibi 11 tl kargo ücreti ödedim siz söylediklerimi carpıtmaya calısıyorsunuz ürün satıyorsunuz arkasında durun yaptığım alışverişten bin pişmanım ürünü iade edeceğim ama satıcının öyle bir hareketi var ki parayı aldım üstüne yattım gerisi umrumda değil tarzında ürünü iade edeceğim yada bana eksik olan ürünü kargola

2-3 kurusun hesabını yapmayın gidin yanınızda bulunan esnaflardan alın a101 den alın yukarıda o kadar yazılanlara rağmen gittim bu satıcıdan ürün aldım 900 adet ürüne 51 tl verdim süper ötesi bir alışveriş

hocam ben zaten verilen cevapları görünce almaktan vazgeçmiştim. hatta demiştim kurumsal büyük firmalardan alırım en azından arkasında dururlar herşeyin. eksik ürün çıkması konusunda müşteriye top atılması çok ilginç. paket daha önce açılmadıysa kim alacak ki eksik olanları. herşeye rağmen büyük firmalar böyle durumlarda müşteri beyanını dikkate alır bence. ama tabi burda böyle bir tutuma çok da şaşırmadım açıkçası

dediklerine katılıyorum 3 5 fazla ver bildiğin yerden al yukarıda arkadaşlar yazmıştı kesinlikle öyle uzak durulacak bir SATICI

Bağlantı: goo.gl/U87Gb3,

• Konuyu detaylı bir şekilde dile getirdim, kargo şirketide teslim aldığı gibi aynı KG da teslim ettiğini beyan etti.

Amacımız kısa süreli kampanyalı ürünlerimizi müşterilerimizin kapılarına kadar iletmektir. Onun dışında farklı niyetimiz buunmamaktadir.

Başka firmalardan temin etmeniz sizin taktirinizdir. birşey diyemem şikayetçi olan müşterimize yapabileceklerimizi özel mesaj olarak gönderdim.

Kampanyamıza ilgi duyan diğer müşterilerimize teşekkür ederim.

saygılar.

• Burdakilerin hepsi ölücü mezarcı mezar soyucu mezardan altın diş çalıcı hep söyledim yine söylüyorum burda bişey SATILMAZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A101de 50'li bardak 2 TL idi geçen gün

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

A101de 50'li bardak 2 TL idi geçen gün

Evladiyelik stoklasaydınız

• A101 den al kardesim ihtiyacin kadar al hic yokken gidip boyle insanlarla muhattap olma eksik geliyor imkansiz eksik gelmesi diyor biz yalan soyluyoruz 2 lira lik mal icin giridgimiz muhabbetlere bak acikca saticiya soledim hic birsey umrunda degil adamin

• quote:

Orijinalden alıntı: derartikel

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

A101de 50'li bardak 2 TL idi geçen gün

Evladiyelik stoklasaydınız

Bi paket aldım 50 tane. 1 yıl gider en az. Daha ne yapayım? Altı üst bardak

• Kampayamızı 26.10.2016 (çarşaba) tarihinde sona erdiriyoruz. İlgi gösteren herkese teşekkür ederim.

• Siparişim geldi. Çok memnun kaldım. Neyinden şikayet ediyorsunuz anlamadım. Kredi kartı+kargo dahil 1200 adeti 45,76 TL ye geldi.

• gorilla G kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

• Kampanyamız sona ermiştir. ilgi gösteren herkese teşekkür ederim.

bir sonraki kampanyada görüşmek üzere :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.