Şimdi Ara

1200 $ +kdv ye am2 sistem topluyorum önerileriniz lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun ağırlıklı yeni sistem topluyorum parçalar hakkında bi yorum lütfen

amd am2 3500 işlemci 100$
    msi k9n sli platinium anakart 145$
    aopen h600-b28 400 watt kasa 95$
    kinston veya corsair 2x512 dual kit 667 mhz ram 105$
    7600 gt veya bulabilirsem 7600gt extreme 200$-215$
    seagate 250 gb 16mb sata 2 hd 95$
    nec dvd wr 38$
    lg dvd 22$
    canon pixma 1500 yazıcı 45$
    philips 19" x6fb lcd 355$ ya da lg L1970HR 19" LCD 360$

ortalama 1200 $ +kdv

fiyatlar ortalamadır.
    conreo önerisinde bulunacak arkadaslar için işlemci 200 $ anakart 200 üzeri okadar cıkamam.
    x2 3800 önerisinde bulunacak arkadaşlar için cift cekirdekli işlemci düz amd den daha kötü performans sergiliyo suan için.henüz cift cekirdek destekleyen oyun yok ve arada 70$ fark var o yüzden şimdilik düşünmedim x2 3800.

anakartta fazla secim sansım yoktu ama msi ın bu modeli methettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madwick -- 3 Ağustos 2006; 15:54:36 >

• Nicin ayrıca LG dvd alıyorsun? NEC dvdrw nin şu meşhur "yazdığını okuyamama" sorunundan dolayımı
  • hayır ama dwd wr a hem yazıp hem de okuma işini yüklemek istemedim.yazıcıyı okumak için de kullanınca kullanım ömrünü azaltıyosun diye bi rivayet var etrafta,belki de hurafedir tabiki :)
    bide tabiki cd den cd ye kopya olayı için avantajlı
  • gigatekte conroe için 120 dolarlık mı ne anakart gördüm. şaşırdım. conroe diyordu ama emin değilim
  • Aynı sistemi bence ASUS P5B ve E6300 olarak yap istersen cunku core 2 dou nun oyunlarda daha iyi performans verdigi söyleniyor forumda ama yinede senin sistemde cok güzel bence 7600gt extrm al hayırlı olsun
  • O tamamen rivayet dostum,hiçbirsey degismiyor walla

@omarr35

Asus un P5LD2-SE ve VM versiyonları 126-127 dolar conroe destekliyor
  • sakın o anakartı alma, sli denen gereksiz teknolojiye fazladan para verme..
    asusun a8nx gibi bi anakartı vardı yanlış hatırlamıyosam 78 dolar +kdv civarı, onu al
    ekran kartını ise x1800xt al 307$+kdv

belki 3-5 dolar fazla verirsin ama krallara layık bi sistemin olur

ve sakın lg dvd rom alma, bende var çooooooooooooooook yavaş, bendekine has bi sorun olabilir, ama unutma olmayabilirde...
    hatta dvd rom alma, nec dvd writerı 2 senede eskitemezsin(ben eskitemedim) , 2 sene sonra çok daha avantajlı medya yazıcılardan alırsın
  • yaw nec ler hala iyimi

bilemiyom ama bakıyorumda erişim süreleri çoğu cihazdan yavaş

ben lg h20l veya asus 1608 düşünüyorum en mantıklı onlar geldi şimdilik ilk anda
  • ya bişi dicem bu dediğin fiyatlarda taksit varmı kuzene toplicamda vatandan bakıyordum nerde bu 3500+ am2 100$? goldda falanmı?
    bide bu asus as8nx nerde bulunur uff ne boktan bi iş şu pc toplama olayı napalım artık yapcaz bitane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.