Şimdi Ara

1200 TL fotograf makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon 600d dusunuyorum yeni baslayacagim fotograf isine tavsiyelerinizi bekliyorum.Butce 1200-1300 manzara fotograglari cekmeyi istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redlife35 -- 10 Ocak 2016; 13:52:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 2. El mi sifir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thediskavrici

2. El mi sifir mi ?

Sıfır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır alacaksanız en az 650D düşünün derim . Ya da daha ekonomik olarak Canon 100D olabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

Sıfır alacaksanız en az 650D düşünün derim . Ya da daha ekonomik olarak Canon 100D olabilir .

Yorumunuz icin tesekkurler hocam teknosajin internet sitesine baktim ancak stok yok diyor izmirde forumdaki subesine bakmayi dusunuyorum onun disinda hangi magazalardan alabiliriz ilk defa makine alacagim icin cok bilgim yok internetten alisverisi pek tercih etmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redlife35

quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

Sıfır alacaksanız en az 650D düşünün derim . Ya da daha ekonomik olarak Canon 100D olabilir .

Yorumunuz icin tesekkurler hocam teknosajin internet sitesine baktim ancak stok yok diyor izmirde forumdaki subesine bakmayi dusunuyorum onun disinda hangi magazalardan alabiliriz ilk defa makine alacagim icin cok bilgim yok internetten alisverisi pek tercih etmiyorum.

100D mediamarkt'ta uygun fiyattan satılıyordu yanılmıyorsam . izmirdeki mağazalarda da mutlaka vardır , oraya da bir bakın .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Manzara fotoğrafları çekecekseniz 10-18mm lensi almanızı öneririm. Gayet kaliteli ve görece ucuz bir lens. Şimdi bütçeniz yoksa bile ileride düşünün. Manzara için 18mm'nin altına inmek çok farklı perspektifler verir.
  • 100D iyi olur

• Bu fiyat seviyesinde 100D baslangic icin alinabilecek iyi bir makine zaten kendisi 650D nin kucuk versiyonu bosuna kendinizi kasmayin 650D almak icin 100D hem kucuk hem de basarili bir makine

• Fotografium.com da 18-55mm DC III versiyon lenle beraber 1200TL ye satiliyordu en son baktigimda

• quote:

Orijinalden alıntı: lapry

Aynasız Sony A5000 öneririm size.

http://www.fotopazar.com/sony-a5000-16-50mm-kit-aynasiz-fotograf-makinesi?ref=akakce&v=1.79.5

pardon bişey sormak istiyorum

aynasız makine ile aynalı arasındaki fark vizörün olmayışı ve lenslerin değiştirilmeyişi mi ?

bu arada aynasızlar=dslr aynalılar=slr olarak mı geçiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: John Dillinger.

quote:

Orijinalden alıntı: lapry

Aynasız Sony A5000 öneririm size.

http://www.fotopazar.com/sony-a5000-16-50mm-kit-aynasiz-fotograf-makinesi?ref=akakce&v=1.79.5

pardon bişey sormak istiyorum

aynasız makine ile aynalı arasındaki fark vizörün olmayışı ve lenslerin değiştirilmeyişi mi ?

bu arada aynasızlar=dslr aynalılar=slr olarak mı geçiyor ?

sadece sen değil Türkiye de çoğu kişi aynasız fotoğraf makinelerini tanımıyoritanımadıkları içinde önyargılı davranıyorlar.

Aynasız makine demek adı üstünde ayna mekanizmasının olmayışıdır. diğer tüm özellikleri aynalı yani DSLR ile birebir aynıdır. Aynasız makinelerin lensi değiştirilebilir ve vizörlü olan aynasız fotoğraf makineleri de mevçuttur.
    senin bahsettiğin lensi değişmeyen makineler dijital kompakt makinelerdir.

SLR: eski aynalı analog makinelerdir,yani filmli makineler. DSLR ; un anlamı dijital tek lensli yansımalı makine demektir.

Aynasıza bir örnek bu videoyu seyret öğrenirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.