Şimdi Ara

1200 TL sadece kasa önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 1200±100 TL bir nakit bütçe ile oyun vs. oynayabileceğim sadece bir pc kasası toplamayı istiyorum (Monitör, klavye, mouse gerekli değil).
    Forumda çeşitli bütçelere göre önerilmiş sistemleri kendime not aldım.
    Ancak son bir defa bütçeme göre bana direkt tavsiyede bulunabilecek arkadaşların önerilerini duymak istiyorum.
    Ayrıca Istanbul’dan nereden alabileceğim konusunda önerileri duymaktan memnun olurum.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aoztemel

Merhabalar 1200±100 TL bir nakit bütçe ile oyun vs. oynayabileceğim sadece bir pc kasası toplamayı istiyorum (Monitör, klavye, mouse gerekli değil).
    Forumda çeşitli bütçelere göre önerilmiş sistemleri kendime not aldım.
    Ancak son bir defa bütçeme göre bana direkt tavsiyede bulunabilecek arkadaşların önerilerini duymak istiyorum.
    Ayrıca Istanbul’dan nereden alabileceğim konusunda önerileri duymaktan memnun olurum.
    Teşekkürler.

Anakart : (MSI Z77A-G43)
    İşlemci İ3 2120
    Bellek DDR3 1600 2x2GB DUAL
    HDD : seagate 500GB 7200 SATA 3
    DVD RW
    Ekran kartı : HD 6850
    PSU 500W 80+
    Kasa : Mid Tower

bütçene göre en ideal bir sistem

istediğin firmadan alabilirisn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 21 Mayıs 2012; 15:26:50 >

• yok monitor (ve klavye mouse v.s.) istemiyorum. dolayısıyla sanırım önerdiğin parçalarda bu nedenle değişir. değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoztemel

yok monitor (ve klavye mouse v.s.) istemiyorum. dolayısıyla sanırım önerdiğin parçalarda bu nedenle değişir. değilmi?

monitörü sildim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.