Şimdi Ara

1200 TL SAMSUNG MU XİAOMİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1200 tl bütçem var max 2 a1 ve samsung j7 arasında kaldım. Kuzenim J7 kullanıyor ekranı kamerasi vs güzel hosuma gitti boyutuda güzel sizce J7 mi yöneleyim xiaomimi alayım? J7 prime nasıldır? iphone 5sden gecicegim oyun benim icin geri planda sosyal aglar kamera video müzik dinlerim sesi kamerasi iyi olsun pilide 5sden sonra memmun etsin yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkoc20 -- 19 Mayıs 2018; 20:53:30 >

• C5 pro falan olsa tamam da j7 2017 olmalı değil mi dediğiniz yoksa diğerleri eskidi artık ve özellikleri yetersiz. Ki j7 2017 bile batarya hariç c5 pro çok çok arkasında işlemci, ram, hafıza, usb olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circassianmen -- 20 Mayıs 2018; 10:32:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J7 prime 32 güzel cihaz ama ben olsam a1 alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianmen C kullanıcısına yanıt
    J7 prime demis hocan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Önce j7 arasında kaldım demiş. Ki yine prime olsa bile c5 pro batarya hariç ikisinden de üstün.

• kvk garantili mi a1 alın arkanıza bakmayın.

• Ayni fiyat kategorisinde xiaomi cihazlari her zaman daha memnun edici olacaktir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende takip ediyorum artı ve eksileri ile belirtirseniz bende anneme tlf alacağım
  • Tabiki xiaomi al, j7 primedan geçtim, ben böyle bir yılda bıktıran başka cihaz görmedim, xiaomi redmi note 4 aldım rahatladım :D

Tavsiyem
    xiaomi mi a1 1100 tl
    xiaomi redmi note 4 4gb 64gb snapdragon modeli 1200 tl
    xiaomi redmi 5 plus 1550 tl
    xiaomi redmi note 5 pro 1600 tl
    xiaomi redmi note 3 1600 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.