Şimdi Ara

1200 TL ye aynasız tavsiye acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar yaklaşık 1200 tl bütçem var olympus e-pl5 14-42mm lens almayı düşünüyorum fotozeynep fiyatı 1100 TL
    yada biraz daha zorlayıp panasonic gx 1x almakmı mantıklı

yada tavsiye edeceğiniz başka model varmı özellikle gece ve loş ışıkta güzel fotoğraf çeksin istiyorum

• yardım edecek kimse yokmu, birde şunu sormak isterim sonynin A5100 model makinası var anladığım kadarıyla henüz türkiyede satışa sunulmadı o modeli beklemek manktıklı olurmu fiyatı 1500 civarı olur diyorlar
  • Selam,
    Limit 1.500 TL'ye çıkacak ise... ki bence a5100'ün fiyatı 1.600 TL'den aşağı olmaz. Avrupa'da 700$, 500 euro gibi. Bu TR piyasasına girişte tahminim 1.600 TL'den az olmaz, bakalım. Çok daha yeni bir model olması sebebi ile de Olympus PL5 yerine Sony a5100 tercih edilir bence. Siz a5100'ü bekler iken PL5'in fiyatında da indirim olabilir tabi. Çünki PL7 geldi de TR'de henüz piyasaya girmemiş galiba. 100 TL. bile inse 1.000 TL'ye PL5 , 1.500 diyelim a5100
  • evet tespitiniz çok doğru ancak sonye telefon açtım a5100 modelini türkiyede satışa sunulmayacağını söyledi.
    Bunun dışında 1400 tlyi geçmeyecek şekilde pl-5 ten daha iyi bir makine varmıdır

• beni ebay biraz korkutur daha önceden hiç alışveriş yapmadım
  • ben amazon'dan sony a5000 aldım 298 USD'ye Adorama Camera'dan. nakliye artı gümrük vergisi derken toplamda 950 TL'ye geldi.
  • Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A5100 geldiğinde bütçe yeterse daha iyi olur. ama PL5 de kötü makine değil.
  • Evet beklemek en dogrusu galıba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Selam,
    Limit 1.500 TL'ye çıkacak ise... ki bence a5100'ün fiyatı 1.600 TL'den aşağı olmaz. Avrupa'da 700$, 500 euro gibi. Bu TR piyasasına girişte tahminim 1.600 TL'den az olmaz, bakalım. Çok daha yeni bir model olması sebebi ile de Olympus PL5 yerine Sony a5100 tercih edilir bence. Siz a5100'ü bekler iken PL5'in fiyatında da indirim olabilir tabi. Çünki PL7 geldi de TR'de henüz piyasaya girmemiş galiba. 100 TL. bile inse 1.000 TL'ye PL5 , 1.500 diyelim a5100

hocam olumypus pen serilerindeki 5 eksenli tireşim önleyici özelliği almak adına pen serisini almak istiyorum ama video kalitesi hakkında fikrim yok özellikle de epl2 çok hoşmuş, 800 tl fotozeynepte. ama bir yandan da nex serisi aklımı karıştırıyor.
  • hocam sizce nex 6 5n a5000 a5100 arasından nasıl bir seçim yapmak gerekir? özellikle video kalitesi ve haraketli nesne çekiminde iyi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

hocam sizce nex 6 5n a5000 a5100 arasından nasıl bir seçim yapmak gerekir? özellikle video kalitesi ve haraketli nesne çekiminde iyi olan

Video için kesinlikle a5100 derim. Çünkü xavcs ile 50mbit kalitesinde kayıt yapabiliyor. a6000 dahil diğer Sony aps-c makineler ise 24mbit. Ayrıca hareketli nesneler için otomatik odaklama hızı A6000 ile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yme61 -- 22 Aralık 2014; 12:02:58 >
  • yme61 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam peki gece foto çekimi performansı nex6 ya a a6000 e göre nasıldır ? 24 mp olması dezavantaj mıdır?
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    a5100 ve a6000n sensörleri aynı. Düşük ışıkta benzer performans verirler.
    hocam a5100 alacağım işallah yakın zamanda gelecek yorumunuz nedir?=
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    bende a5100 almayı düşünüyorum uygun bir yolunu arıyorum. nereden alacaksın?
    http://forum.donanimhaber.com/m_100612738/f_/key_a5100//tm.htm#100612738

burdaki arkadaştan, yalnız linkteki satılmıştı bugün, yeni gelecek olan da benim için rezerve edecek, istersen bir iletişime geç, daha sonra gelecektir yine
  • quote:

O fiyata harika bir ürün. Benim de alasım geldi !..
    -
    DPreview öne çıkan özelliklerini şöyle sıralamış.
    - 24MP APS-C sensor is one of the best in this class
    - AF is best in class
    - Wi-Fi and NFC
    Ayrıca video kalitesi, pil ömrü de çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

O fiyata harika bir ürün. Benim de alasım geldi !..
    -
    DPreview öne çıkan özelliklerini şöyle sıralamış.
    - 24MP APS-C sensor is one of the best in this class
    - AF is best in class
    - Wi-Fi and NFC
    Ayrıca video kalitesi, pil ömrü de çok iyi.

24 mp sensörden verim alabilmek için kit lens yetersiz deniliyor hocam ve vasat olduğu söyleniyor, yani bu kit lens canonun 18-55'inden kötü galiba, en iyi verim alabileceğmiz lens mi gerekir ve ne olabilir?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.