Şimdi Ara

1200 TL'ye Kadar Akıllı Telefon Önerileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, internetten yığınla bilgi edindim ama bir türlü hangisi daha iyidir, hangisi daha bana göredir karar veremedim. iPhone ilk zamanlar çok ilgimi çekiyordu ama şu an pek cazip gelmiyor. Ayrıca işim gereği teknolojiyle iç içeyim(programlama vs.) ve esneklik önemli çok kurcalayabilirim yeri gelince, bu yüzden çok daha üst seviye kullanıcı gözüyle önerilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Bu konunun da birçok kişiye yardımcı olabileceğini düşünüyorum

Beklentilerim;

• Kaydırma, menü geçişleri vs. gibi yerlerde takılma yapmaması (iPhone gibi akıcı. Takılmalara ve yavaşlığa tahammülüm yok denecek kadar az)
    • Internet sayfalarını sürekli ekran parmaklayarak gezmek istemiyorum, o yüzden olabildiğince büyük ekran
    • Video, hd film, müzik dosyaları gibi medyaları oynatmada sorun yaşamamak
    • İşletim sistemi güncellemeleriyle, uygulamalarla ilgili uyumluluk sorunu yaşamamak
    • Yok efendim sim lock, fabrikadan kilitli, bilmemne kayıtla uğraşıp orijinallikten uzaklaşmak istemiyorum.

İncelediğim ve işimi görebileceğini düşündüğüm cihazlar;

• Samsung Galaxy Tab P1000 (özellikle büyük ekranı çok cazip, tablet ve akıllı telefon olması da güzel. hd video vesaire özellik, ayrıca incelemelerde takılma olmadığını gördüm. ama güncelliğini yitirmiş gibi geldi bana)
    • Samsung Galaxy Note (yine büyük ekran avantajı, hızlı işlemci, kamera vs fakat boyutu akıllı telefon için dezavantaj)
    • HTC Sensation XL/XE vs. (arkadaşımdan duyduğum için yazdım sadece. öve öve bitiremiyor, ağırlığı var ve hoş görünüyor)
    • ve son olarak iPhone vs. (optimize çalışması avantaj, ancak yapılabileceklerin sınırlı olması çok can sıkıcı. ve hevesle alınıp hayal kırıklığı olmasından korkuyorum)

Bu şartlar dahilinde bana önerebileceğiniz her türlü Samsung, HTC ve Apple ürününü paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.

• Htc sensatıon xe al bence işlemcisi filanda iyi android 4.0 güncellemesi var ekranıda oldukça büyük internet hızı iyi ve harika müzik deneyimi var al derim
  • sensation xe
  • Ben note diyorum. Sensat,on XE/XL güzel telefonlar bence de ama menü geçişlerinde çok zayıf. Sense arayüzü yüzünden çok takılıyor geçişlerde.
  • 1200 tl butce için htc evo 3d
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

1200 tl butce için htc evo 3d

+1
  • Tavsiyeler için teşekkürler, ama nedense Galaxy Note daha ağır basıyor. Sahibinden sitesinden alsam ne gibi sıkıntılar çıkabilir bileniniz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.