Şimdi Ara

1200 TL'ye kadar telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yıllardır İphone 4s kullanıyorum ve sıkıldım.Telefon eskidi. Çok fazla telefonla haşır neşir olan bir insan değilim fakat özellik fiyat bakımından iyi bir telefon arıyorum. Biraz araştırma yaptım. Meizu Mx4 alacaktım fakat bulamadım. Asus Zenfone 2 ilgimi çekti(bilgi verirseniz sevinirim). Benzer ayarlar da 3 sene kadar kullanabileceğim bir telefon istiyorum. 1200 tl param var. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

• GM 5 plus bekle
  • telefon beklentilerinden bahsetmemissin ama ios tan android e geciceksen htc ye gec derim hatta herkez derde simdi fan lar toplanir. asus falan gecmeni tavsiye etmem android te ios akiciligini yakalicak tek telefon htc dir onlari arastir derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriler için sağ olun. Telefon da istediğim özellikler çok hızlı olması. Dokunmatiğinin çok hassas ve ekranının canlı olması. Dış görünüşünün şık,büyük ve metal olması. Asus'un telefonlarına dün gidip baktım. İstediğim özellikler bu telefonda mevcut gibi. Sizce bu telefon kaç sene işimi görür. Ne zaman yavaşlamaya başlar. Bir de Asus'un hangi telefonunu almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısa ve net..m9plus cıpsetıne daha ekonomık paraya sahıp oalcagınız xperıa m5
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.