Şimdi Ara

1200 TL ye kadar telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, başlıkta yazdığım gibi 1200 TL ye kadar bir telefon arıyorum ve 2. El temiz bi telefon düşünüyorum. Aradığım özellikler, hafıza 32 GB olsun kamera güzel olsun, oyun ve sosyal ağlarda takılma sorunları yaşamayacağım rahat bi telefon düşünüyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknslm161 -- 15 Mart 2016; 22:28:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G3 olabilir ön kamera önemli ise xperia c5 ya da c4 tercih edebilirsiniz.
  • Note 3 nasıl tavsiye edermisiniz ? Biraz eski bir telefon ama 32/3 GB özellikleri ile kullanışlı olabilir

• zenfone 2
    note 3 samsung desteği kesti güncelleme almayacak.
  • İkinci ele hiç gerek yok. Kendim şuan Zenfone 2 kullanıyorum aradığın/aramadığın herşeye sahip bir telefon. Kafana takılan, sormak istediğin bişey olursa cevaplarım.

• Yanı zenfone 2 nin çoğu yorumları olumsuz olduğu için baya sogudum telefondan g3 veya bulabilirsem g4 e sıcak bakiyorum. Kafam cok karıştı

• Merhabalar,
    Bende aynı fiyat katagorisinde cihaz bakıyorum. Fakat ben çok araştırma yaptım.

İlk olarak G3 düşünüyodum ve bu telefonun aşırı ısınma sorunları var veya kasa çatlama sorunları yani alınmaz gibi. G4 demişsin G4 te aynı sorunu taşıyor. yani en dandik oyunu oynadığınızda ısınıyor ve işlemci perfromansını kısıyor bu durumda kasma yaşıyorsunuz.

Daha sonra Lg G Flex2 yi düşündüm fakat bu cihazda da ekran sorunları var. ekranda sararma gibi.

Asus zenfone 2 konusunda ise tasarımı falan iğren. Fakat onlarıda geçtim telefon intel işlemcili. Yani Bi Snapdragon kadar kapsamlı bi işlemci değil. Ve yorumları iyi değil.

Son Karar verdiğim ise General Mobile 5 Plus. Cihazın çıkmasını bekliyorum. Cihaz efsane. Tam bir F/P ürünü.

13 arka 13 ön kamera.Lensleride gayet iyi. Snappdragon 617 1.5 ghz ki orta segment için gayet iyi. Ekran kalitesi Full Hd 401 ppi ve gorilla glas 4. Güncelleme desteği 3 Yıl saf android olduğu için ilk güncellemeyi alıyor ve arayüz çok güzel ve akıcı. 3 Gb Lpddr3 ram yani 933 mhz hızla çalışan 3 gb ram ki buda gayet iyi. 3100 mAH batarya 1 günü çok rahat çıkarır ve Hızlı şarj olma özelliği usb type c falan var.

Cİhazı bi araştır derim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka tavsiyeleri olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ->Nike<-

Merhabalar,
    Bende aynı fiyat katagorisinde cihaz bakıyorum. Fakat ben çok araştırma yaptım.

İlk olarak G3 düşünüyodum ve bu telefonun aşırı ısınma sorunları var veya kasa çatlama sorunları yani alınmaz gibi. G4 demişsin G4 te aynı sorunu taşıyor. yani en dandik oyunu oynadığınızda ısınıyor ve işlemci perfromansını kısıyor bu durumda kasma yaşıyorsunuz.

Daha sonra Lg G Flex2 yi düşündüm fakat bu cihazda da ekran sorunları var. ekranda sararma gibi.

Asus zenfone 2 konusunda ise tasarımı falan iğren. Fakat onlarıda geçtim telefon intel işlemcili. Yani Bi Snapdragon kadar kapsamlı bi işlemci değil. Ve yorumları iyi değil.

Son Karar verdiğim ise General Mobile 5 Plus. Cihazın çıkmasını bekliyorum. Cihaz efsane. Tam bir F/P ürünü.

13 arka 13 ön kamera.Lensleride gayet iyi. Snappdragon 617 1.5 ghz ki orta segment için gayet iyi. Ekran kalitesi Full Hd 401 ppi ve gorilla glas 4. Güncelleme desteği 3 Yıl saf android olduğu için ilk güncellemeyi alıyor ve arayüz çok güzel ve akıcı. 3 Gb Lpddr3 ram yani 933 mhz hızla çalışan 3 gb ram ki buda gayet iyi. 3100 mAH batarya 1 günü çok rahat çıkarır ve Hızlı şarj olma özelliği usb type c falan var.

Cİhazı bi araştır derim :)

Hocam bu general mobile 5 plus ile huawei gr5 arasında kaldım acaba bu general mobile ne zaman çıkar ? Kağıt üzerinde general mobile iyi duruyor ama ne kadar sağlam kaliteli incelemek gerek. Sizce hangisini almalıyım ?

• sony m5 e de bi bak derim

• Dahili hafıza 32 GB olmalı bu benim için önemli, yinede tavsiyeniz için teşekkürler.

• Up

• hunnkaar kullanıcısına yanıt
    çok sorunlu diyolar ona
  • 2.ele girmeni pek tavsiye etmem
    Önerim A7
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.