Bildirim
1200 TL ye Oyun laptobu Önerileri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyun için ram önemli değildir. Ekran kartı önemli. O fiyatta laptop ile bir şey beklemeyin performans açısından. Önerim 150 tl daha ekleyip amazon.de den ps 4 pro almanız. yada masaüstü toplama : ) -
quote:
Orijinalden alıntı: Ryo41
Oyun için ram önemli değildir. Ekran kartı önemli. O fiyatta laptop ile bir şey beklemeyin performans açısından. Önerim 150 tl daha ekleyip amazon.de den ps 4 pro almanız. yada masaüstü toplama : )
ps yi daha yeni sattım :)
sadece laptop almayı düşünüyorum.
biraz daha bekleyelim o zaman. -
1200 tlyi millet sadece ekran kartina veriyor,Oyun pcsi icin hocam.O butceyle pek bir sey alamazsiniz ancak facede kasmadan gezen laptop alabilirsiniz.
Oyun için ps 4 dusunulebilir ,yukarida yazildigi gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Newresim
1200 tlyi millet sadece ekran kartina veriyor,Oyun pcsi icin hocam.O butceyle pek bir sey alamazsiniz ancak facede kasmadan gezen laptop alabilirsiniz.
Oyun için ps 4 dusunulebilir ,yukarida yazildigi gibi.
Tamam hocam teşekkür ederim. Bekleyeceğim o zaman. -
Rica ederim.Bekleyip bütçenizi arttirabilirseniz sizin icin daha yararli olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O fiyata i3 5005u ve gt920m li laptop alabilirsin. 768p çözünürlükte gta 5 med ayarlarda kasmadan açarsın. Acerin modelleri var ama acer pek tavsiye edilmiyor. Yine de araştır. Eğer ultra takıntın yoksa o paraya da alınacak ürünler var. -
quote:
Orijinalden alıntı: ByMr.Brain
O fiyata i3 5005u ve gt920m li laptop alabilirsin. 768p çözünürlükte gta 5 med ayarlarda kasmadan açarsın. Acerin modelleri var ama acer pek tavsiye edilmiyor. Yine de araştır. Eğer ultra takıntın yoksa o paraya da alınacak ürünler var.
Sağolun teşekkür ederim .biraz daha biriktirip daha kaliteli laptop alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zert123 -- 21 Eylül 2016; 20:23:46 > -
oyun için laptop cep yakıyor be bence masaüstü düşünmeye bak standart işler içinde 300 400 tl bir laptop bulabilirsin -
Aklınızda fikir olsun diye yazıyorum.Ben de masaütümü satıp 1750tl'ye inspiron 3543 aldım, 4gb i7.Normal kullanımda sıkıntım hiç yok.Oyunlarda ekran kartı bariz bi şekilde beni kısıtlıyor.gt840m var 64bit.Lol ve cs go oynarım hep arada nfs most wanted 2012 takılıyorum.3 oyunda da full ayarlar ile oynamak mümkün değil.Size tavsiyem laptop alıcaksanız oyun için 2500 tlyi gözden çıkarmanız.gtxli bir makine rahat işinizi görür.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X