Şimdi Ara

1200 ytl lik moral bozukluğu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya şimdi artık almış ama tabii ki keşke önceden bu işi iyi bilenlere (tanıdık hariç) sormalıydı
    ama makine çok güzel makine inş kısa zamanda çözerisn problemini
    güle güle kullan
  • bilgisayarında ısınma problemi olabilir
  • ben 3-4 ay önce 1100 ytl'ye felan imzamdaki sistemi toplamıştım ve her oyunu da oynuyorum.Marka almakla hata etmişsin ki o paraya benim sistemin üstüne bir de daha iyi ekran kartı alırdın daha da iyi bi sistem olurdu.
  • bu duruma düşmemeleri için etrafımdakileri sürekli uyarıyorum
  • herkese görüşlerinden ötürü teşekkür ederim artık
    bir yıl olabildiğince bu halde kullanmaya devam edeceğim.

ısınma problemi olabileceğini bende düşünüyorum kasaya ek bir fan daha monte edip yan tarafındaki kızaklı bölümü çıkarıp daha fazla soğuma sağlasak bi nebzede olsun düzelme sağlarmı sizce cryris falan olmasada
    Colin Mcrae Dirt ve Test Drive Unlimited oynayabilirmiyim?
  • quote:

yahu boyle yapmayın ben 8800gts len bile iyi performans alamasken x1550 le iyi performans aldım deyipte insanları yanıltmayalım...

x1650 doom3, hl2 gibi oyunlarda tabi iyi performans verir ama yeni nesil çoğu oyunda bu kart dökülür.. ayrıca dx9 bir kart artık konmaz makineye bunu diyoruz

X1550 ile en düşük ayarda 800x600'de rahat oynanabilir hocam.

9550 ile oynanabiliyor en azından, idare edecek seviyede.
  • beyler şimdi 2 sorum olucak.

1.si : bende X550 var Crysis e yeter mi ? (imkansız biliyorum SoF Payback e bile yetmiyor ama bir umut...)

2.si:

bu aralar yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. şu anda olan sistemim :

2.67 çift çekirdek p5(valla p5 yazıyor kimse inanmıyor ama öyle... işlemci)
    1 GB Ram
    ATI Radeon X550 ekran kartı.

şimdi ben 1 tane daha 1 Gb ram takmayı düşünüyorum. birde sanırım şu anda en iyi ekran kartı Nvidia GeForce 8800gt ? eğer bu değilse hangisidir ve fiyatı nedir ? ayrıca 1 gb ram lerde şu aralar yaklaşık ne kadar ? birde sizce işlemciyi değiştirmeye gerek var mı ?

eğer gerek varsa veya yoksa toplam ne kadar öderim hepsine ?

• dostum ayrıca bu widescreen ... 19 değil yani çarprazdan 19'' çıkıyor yükseklik 17''
    quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

quote:

Orjinalden alıntı: bsiar

işte makine bu

1200 ytl lik moral bozukluğu

tarıhten kalma sankı pc

• İlk topladığım makina p2 iydi 3 yıl kullandım yaktım istemeden.Sonra celeron 1300--sempron 3000---athlon 3500---athlon 4000---athlon 4400 deyim şuanve piyasada casper faciasına yakalanmadım Allah'tan merak sarmışım kendi pc mi kendim topluyorum şükür.Allah insanları marka pclerden korusun yok kasa kapağı açılırsa garantisi gidermiş para tuzağı hepsi yapmayın etmeyin.Adamlar en son artık pc içindeki vida yerlerine silikon basmışlar.

• madem vatan..oyunlarda vista desteği yok..ondan sorun oluyor dedi..
    xp kur..aynı sorun varsa kafalarına at...müşteri memnuniyeti v.s zorla alırlar..

ANKARADA DEPREM YÜZÜNDEN BU SAATTE OTURUYORUZ..HAYIRLISI BAKALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 27 Aralık 2007; 3:37:08 >
  • quote:

1 GB Ram

P5 diye bir işlemci yok şu an.

Yanılmıyorsam, ilk çıkan Pentium'ların ilk serisine verilmişti bu isim.

Cpu-z yazılımını kurarak duruma bakıp işlemcinizin tam modelini belirtin lütfen.

Ama, o sistemi toptan değiştirmeniz gerekecek gibi görünüyor.

X550 ile 800x600 - "düşük"te oynanır ki, Crysis'i öyle oynayacağınıza hiç oynamayın daha iyi.

En iyi ekran kartları 8800 Ultra ve 8800 GTX, ama şu anki fiyatlarını hak ettikleri söylenemez. 8800 GT ideal bir konumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 27 Aralık 2007; 15:41:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

1 GB Ram

P5 diye bir işlemci yok şu an.

Yanılmıyorsam, ilk çıkan Pentium'ların ilk serisine verilmişti bu isim.

Cpu-z yazılımını kurarak duruma bakıp işlemcinizin tam modelini belirtin lütfen.

Ama, o sistemi toptan değiştirmeniz gerekecek gibi görünüyor.

X550 ile 800x600 - "düşük"te oynanır ki, Crysis'i öyle oynayacağınıza hiç oynamayın daha iyi.

En iyi ekran kartları 8800 Ultra ve 8800 GTX, ama şu anki fiyatlarını hak ettikleri söylenemez. 8800 GT ideal bir konumda.

baktım pentium D imiş. peki bu ekran kartı yerine x1600 alsam ne kadar tutar ? ve değermi ? çünkü 2side 256MB yani diğer özellikleri yeni bi ekran kartı almaya değer mi ?

bide benim ram DDR2 . yani 2 tane 512 mi oluyor bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lownage -- 27 Aralık 2007; 17:24:00 >

• quote:

baktım pentium D imiş. peki bu ekran kartı yerine x1600 alsam ne kadar tutar ? ve değermi ? çünkü 2side 256MB yani diğer özellikleri yeni bi ekran kartı almaya değer mi ?

Crysis için bir yenileme yapacaksanız X1600 türü şeyler düşünmeyin. Evet, X550'den çok daha hızlı, ama Crysis için yanlış tercih.

8800 GT düşünmeniz mantıklı, fakat o da Pentium D 805 ile saçma olur.

D 805, 8800'ü geçin, 8600'le bile kayıp yaratacak türde bir işlemci.

Şimdi durum karışık. Crysis'i önemsemezseniz X550'den daha iyi, idarelik - ucuz bir kart alarak genel anlamda rahatlarsınız (elbet, Crysis'te de rahatlarsınız, ama o oyun iyi ayrıntı seviyesinde oynanmalı).

Crysis içinse keseyi açmak, sistemi değiştirmek lâzım. Boşuna canınızı sıkmamış olursunuz.

quote:

bide benim ram DDR2 . yani 2 tane 512 mi oluyor bu ?

DDR2, bir bellek türüdür. DDR3 ve DDR4 isimli türler de vardır.

Bunun bellek modülü sayısıyla hiçbir ilgisi yok. İster tek adet 1 GB DDR2, ister 2x512 MB DDR2, ister 4x256 MB DDR2 takabilirsiniz.

• ahh hocam be kusura bakma ama vatanın oyununa gelmişşsin..o sistemle işin cok zor..bence git degiştir hemen..
  • @Tuğer

peki sistemimi yenilesem nelerin yerine neler almalıyım ? ve bunlar ne kadar tutar ? lütfen fiyat verirsen iyi olur çünkü para saçan biri değilim fiyat önemli.orta düzeyin üstünde bi pc olsun ama en üst düzeyde olmasın pahalıya gelir. yani en üst düzeyi %100 kabul edersek. %80-85lik bi sistem yazabilir misin bana fiyatla birlikte ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

quote:

Orjinalden alıntı: Çimuanos

quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

bende zamanında 1500 dolara pc almıştım 2004 senesinde 2008 yılındayız ve oyunları oynuyorum akıcı bir şekilde ama tabii değiştirmek zamanı geldi toplama pc ya da mac alıcam

mac al valla kafan rahat etsin

evt tasarım performans herşey macde oyunlarda tamam pek iyi dğeil fakat pcden çok daha iyi

mac ne oluyo?

• Ya bilader sen nasıl crysis oynuyamıyorsun bende 512 ram 256 mb asus 9550 ekran kartı amd 3200 işlemci var crysis i azıcık takılsada oynuyorum sen neden oynuyamıyorsun merak ettim sıcaklık değerleri kontrol et..
  • walla aynı söyle bi sorunu bende yaşadım bilgisayar almaya karar verdim 3 yıl önce ve siparişini verdim daha bilgisayar gelmeden gta sun andreas cd sini aldım bilgisayarım geldi be hiçbir rockstars game oyununu açmıyor mavi bi ekrana atıyor gta gta2 gta3 gta vience city hepsini kurdum denedim neden oldugunu çözemedim ve hala daha gta oyunlarını oynayamıyorum başka bilgisayarda hevesimi aldım benimde ekran kartımdan dolayı oldugunu düşünüyorum gforce fx5500 256 mb ekran kartım var birçok kişi bu ekran kartı ile problem yaşıyormuş galiba ama diğer oyunlarda veya programlarda hiçbir sorun yapmıyor sadece3 rockstarts game oyunlarında var bu sorun sen yol yakınken sat o bilgisayarı 2. el olarak yeni bir bilgisayar al :P
  • sorunun ya psudan kaynaklanıyor yetmıyor. yada ekran kartın veya ıslemcın cok ısınıyorr.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darthnihilus
    quote:

Orjinalden alıntı: bsiar
    quote:

Orjinalden alıntı: darthnihilus
    kuzenimde de pro 2000 var ayni ozelliklerde cok isindigi icin kapaniyor. kasanin yanini cikartip onune vantilator koydu ancak oyle calisiyor.

eğer işe yarıyorsa kısa dönemde deneyebilirim
    sistemi tekrar kurana kadar

valla yariyodu. Wow oynarken bile kapaniyordu bilgisayar simdi kapanmiyor.

Sana katılıyorum dostum. Benim bir arkadaşım pc yi kalorifer peteğine çok yakın koymuştu ve pc çok sık kapanıyordu. Petekten uzak bir yere almasını söyledim uzaklaştırdıktan sonra hiç sorun yaşamadı. Bu pc de muhtemelen çok ısınıyordur. Sıcaklık ölçen programlardan faydalınabilir. Örneğin PC Wizard 2008 veya speedfan.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.