Şimdi Ara

1200 ytl lik moral bozukluğu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese mrb:)ben foruma yeni üye fakat olan fakat uzun zamandır takip eden biri olarak sizden fikir almak istiyorum

14/09/2007 tarihinde Ankara Söğütözü Vatan Bilgisayardan aldığım PRO2000 marka

AMD Athlıon64 X2 5000 işlemci
    AMD 940 256 VGA PCI-E Lan anakart
    512 Gerçek 16x PCIE ATI X1650 ekran kartı
    1024 MB DDR2 667 MHZ bellek

özellikli bilgisayarımda

Doom 3
    Vietnam
    Half-Life 2 (diğerlerine oranla daha geç.bir saate yakın oynandığında kapatıyor bilgisayarı)
    NFS Underground

gibi oyunlarda bilgisiyarın 4-5 dakika içerisinde tamamen kapanması problemleriyle karşılaşıyorum

İncelenmesi için Vatan Bilgisayara götürdüğüm bilgisayarımı 09/10/2007 tarihinde

""""üründe donanımsal sorun yok.test edildi ürün recovery yapıldı yüklü olan oyunlar vista uyumlu oyunlar olmadığından sorun yaşanması muhtemel.üründe problem yok.sistem yeniden kuruldu""""""

notlu bir formla birlikte geri aldım

Bugünse 1 GB RAM alma kararıyla bilgisayarı aldığım bölümdeki bir satış görevlisi bana sorunun RAM den kaynaklanmadığını ekran kartının oyunları destekleyen bir kart olmadığını söyledi.bu sistemle Crysis bile oynayamıyacağımı ekran kartının 512 MB olmasının beni yanıltmaması gerektiğini söyledi.Bende bu moral bozukluğuyla eve döndüm.

sizce bundan sonra ne yapmalıyım????lütfeen fikir verin!!!!

Not:Sadece elimdeki PES6,PES8 ve Sniper Elite oyunlarını düzgün oynayabiliyorum

saygılar

• o ekran kartıyla o yazdıgın oyunları oynayabilirsin ama 512 mb bellek seni aldatmasın ram larin bi önemi yok ekran kartlarında saten o kartla cyrisis i unut derim ve pc almadan önce keşke donanım bölümüne gelseydin sana daha iyi bir pc dizerdik aynı paraya
  • pc kapanma olayını anlamadım ama aldıgın sistem benim eski sisteme çok benziyo o da pro2000di ama edindigim bilgiler sonucunda marka pc alarak büyük hata yaptıgımı anladım şimdi memnunum çok para gitti ama olsun.adamlar 50-60 ytllik anakart koyuyo keza e.kartı da öle ama aldıkları paralar ortada o yüzden geçmiş olsun.
  • kuzenimde de pro 2000 var ayni ozelliklerde cok isindigi icin kapaniyor. kasanin yanini cikartip onune vantilator koydu ancak oyle calisiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

o ekran kartıyla o yazdıgın oyunları oynayabilirsin ama 512 mb bellek seni aldatmasın ram larin bi önemi yok ekran kartlarında saten o kartla cyrisis i unut derim ve pc almadan önce keşke donanım bölümüne gelseydin sana daha iyi bir pc dizerdik aynı paraya

• quote:

o ekran kartıyla o yazdıgın oyunları oynayabilirsin ama 512 mb bellek seni aldatmasın ram larin bi önemi yok ekran kartlarında saten o kartla cyrisis i unut derim ve pc almadan önce keşke donanım bölümüne gelseydin sana daha iyi bir pc dizerdik aynı paraya

acemiliğimize denk geldi zaten satın alırken sormuştum satış temsilcisine ben sadece oyun ve internet için alıyorum eğer bununla oyun oynayamazsam başka seçenekleri de değerlendireyim dedim rahat oynarsın çift çekirdekli falan dedi aklıma girdi

• quote:

Orjinalden alıntı: darthnihilus

kuzenimde de pro 2000 var ayni ozelliklerde cok isindigi icin kapaniyor. kasanin yanini cikartip onune vantilator koydu ancak oyle calisiyor.

eğer işe yarıyorsa kısa dönemde deneyebilirim

sistemi tekrar kurana kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65.000 TL CİVARI SİSTEM TOPLAMA
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazık olmuş gerçekten bu zamanda o kart alınmaz 1200 lira saydığın sisteme hele hiç konmaz..
    muhtemelen kart fazla ısınıyo olabilir yada driver güncelleyip dene..

yada sen bu makineye en kısa zamanda ram takviyesi yap ve kartınıda değiştir

bu arada bide kasadaki psu yu çok merak ettim bu x1600 serisi iyi güç tüketir çünki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Aralık 2007; 21:30:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bsiar

quote:

Orjinalden alıntı: darthnihilus

kuzenimde de pro 2000 var ayni ozelliklerde cok isindigi icin kapaniyor. kasanin yanini cikartip onune vantilator koydu ancak oyle calisiyor.

eğer işe yarıyorsa kısa dönemde deneyebilirim

sistemi tekrar kurana kadar

valla yariyodu. Wow oynarken bile kapaniyordu bilgisayar simdi kapanmiyor.

• Vallahi helal olsun iyi kösmüşler. bırak 1200' ü 700 lira vermem o sisteme.
  • satıcı elindeki malı satmak için her türlü yalana hazır
  • quote:

Orjinalden alıntı: MagicHell

Vallahi helal olsun iyi kösmüşler. bırak 1200' ü 700 lira vermem o sisteme.

aldığım alacağımda bu zaten artık dilim yandı bir daha araştırmadan asla girmem böyle işlere peki bu AMD X2 5000 2,60 Ghz işlemciyle uyumlu hangi ekran kartı ve nasıl Ram gerekir
  • 1200 fazla vermişsin kardeş yaa :S yanında lcd ekran yazıcı falan filan vermişlerse iyi kurtarırsın ekran kartı işinede crysis olmasada olur diyosan 100$'a iyi bi ekran kartı alırsın
  • sadece şu 4 parçaya 1200 lira verdiysen adam iyi kazıklamış ama olur böyle şeyler ilk defa alıyorsan bende ilk aldığımda kazık yemiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

1200 fazla vermişsin kardeş yaa :S yanında lcd ekran yazıcı falan filan vermişlerse iyi kurtarırsın ekran kartı işinede crysis olmasada olur diyosan 100$'a iyi bi ekran kartı alırsın

19" LCD ekran var başkada birşey yok siz böyle söyledikçe daha iyi anlıyorum
  • işte makine bu

1200 ytl lik moral bozukluğu
  • makine güzelmiş
  • aslında kasada cok dar 8800gt gibi ekran kartları sorun yaratacaktır ve psu da sorun yaratır
  • quote:

aslında kasada cok dar 8800gt gibi ekran kartları sorun yaratacaktır ve psu da sorun yaratır

evt benim arkadaşda da hp kasa vardı kısa ve dar bu kasalarda sorun yaşanabiliyor
  • Marka PC mi alınır ya hepsi dökülüyor bu makinelerin...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.