Marka PC mi alınır ya hepsi dökülüyor bu makinelerin...
toplama en iyisi abi
X1650 nin neresi kaldırmıyormuş o oyunları bende x1550 var half life 2 yi full takılmadan çalıştırıyor ayrıca Crysis'de de low da olsa iyi performans elde ediyorum.
o paraya x1650
Arkadaşlarında dediği gibi donanım bölümüne sorsaydın keşke neyse bu sana tecrübe olsun.Ama istiyorsan bi format at pc rahatlasın sonra herşeyi güncelle keyfine bak derim.Belki sorunlarda düzelir.Eğer düzelmesse donanımdan olabilir...Ayrıca ben bu sistemi toplamadan önce 2 tane daha sistem topladım.1 . yi bi abi topladı ozamanlar bilmiyodum pc falan 2. ben topladım pişman şimdi anladım iyice 3. deyse oyun için pc nin yanlış tercih olduğunu anladım.Yani herşeyden bir tecrübe ediniyorsun
Donanim Bölümüne Sorsaydın O Paraya Çok Daha İyi Bir Bilgisayar Alabilirdin....Bende Zamanında Arka Arkaya Vestel Bilgisayar Kazığı Yemiştim.
quote:
Orjinalden alıntı: chatnyurur
X1650 nin neresi kaldırmıyormuş o oyunları bende x1550 var half life 2 yi full takılmadan çalıştırıyor ayrıca Crysis'de de low da olsa iyi performans elde ediyorum.
yahu boyle yapmayın ben 8800gts len bile iyi performans alamasken x1550 le iyi performans aldım deyipte insanları yanıltmayalım...
x1650 doom3, hl2 gibi oyunlarda tabi iyi performans verir ama yeni nesil çoğu oyunda bu kart dökülür.. ayrıca dx9 bir kart artık konmaz makineye bunu diyoruz
bende zamanında 1500 dolara pc almıştım 2004 senesinde 2008 yılındayız ve oyunları oynuyorum akıcı bir şekilde ama tabii değiştirmek zamanı geldi toplama pc ya da mac alıcam
quote:
Orjinalden alıntı: macrolight
bende zamanında 1500 dolara pc almıştım 2004 senesinde 2008 yılındayız ve oyunları oynuyorum akıcı bir şekilde ama tabii değiştirmek zamanı geldi toplama pc ya da mac alıcam
mac al valla kafan rahat etsin
Bence Power Supply de sorun var bilgisayarın gücünü ancak o keser ekran kartı yeteri kadar güç alamıyorsa reset atabilir
quote:
Orjinalden alıntı: Çimuanos
quote:
Orjinalden alıntı: macrolight
mac al valla kafan rahat etsin
evt tasarım performans herşey macde oyunlarda tamam pek iyi dğeil fakat pcden çok daha iyi
hocam belki ısındamadan dolayı oluyodur bir ısı degerlerini kontrol et, bide kasa içi havalandırma iyimi?
Bu külüstüre 1600 lira vermiştim iki yıl önce. Şimdi o para olacak ne pc toplarım varya.
seçimi doğru yapmak gerek mesela bana evkur 800 milyonluk pcyi 2 milyara sattılar ama hemen geri çevirdim
reklam olcak ama gigatek te senin almış olduğun dandik parçaları çok daha ucuza alabilirdin dostum. ayrıca aynı paraya ekran kartı ve işlemciye abanarak çok daha sağlam bi sistem toplayabilirdin... ben 2 ay önce dedğim yerden nvdia anakart c2d 6550 işlemci ve hd2600 xt ekran kartı parçalarına toplam 550 ytl verdim çok memnunum. bütün oyunları rahat rahat oynuyorum.. crysis gibi uçuk oyunlar full ayarlarda kasıyor doğal olarak ama bu oynanışı çok da fazla etkilemiyor....
Milleti Kazıklamak Artık Alıskanlık Haline Geldi.Bilgisayar Gibi Geridönüşümsüz Bir Eşya Alacak Olan Arkadaslar Bir Bilenden Mutlaka Fikir Alışverişi Yapılmalıdır.Keşke Forumu Takip Ettigin Süre İçerisinde Donanim Bolumunde Bir Konu Acip Danışsaydın.Olan Olmus.Simdi Psu Degistirmeye Kalksan Ürün Garantiden Cıkar Zannedersem.İstedigin Performans i Alamadiysan Cok Sıkıntı Yaratiyorsa Yetkililerle Tekrar Görüş.Hiç Çekinme Sonucta Para Verip Almışsın Ürünü.Bunlarida Göz Önünde Bulundur.Olaylara Sessiz Kalma.
quote:
Orjinalden alıntı: bsiar
quote:
Orjinalden alıntı: BlackF!Re
o ekran kartıyla o yazdıgın oyunları oynayabilirsin ama 512 mb bellek seni aldatmasın ram larin bi önemi yok ekran kartlarında saten o kartla cyrisis i unut derim ve pc almadan önce keşke donanım bölümüne gelseydin sana daha iyi bir pc dizerdik aynı paraya
acemiliğimize denk geldi zaten satın alırken sormuştum satış temsilcisine ben sadece oyun ve internet için alıyorum eğer bununla oyun oynayamazsam başka seçenekleri de değerlendireyim dedim rahat oynarsın çift çekirdekli falan dedi aklıma girdi
o satış temsilcileri bilgisayar hakkında ne biliyoki acaba şuana kadar bilgisayardan anlıyanına hiç rastlamadım
quote:
işte makine bu
dışı seni cezbetmiş ama o paraya 4 cekirdekli sistem ve ekran kartı 8800 gts sistem toplanırdı yazık olmus 1200 kağida keske almadan önce bu sitede araştarıma yada öeri kısımlarına bir göz atsaydın
quote:
işte makine bu
tarıhten kalma sankı pc
keşke yardım almış olsaydın...
Sistem fanını kapatıp dene bazı sistemlede cpu fanı ortam ısısını düşük bulunca işlemciyi haşlar