Şimdi Ara

12000-15000 butce ıle alınabılecek arac tavsıyesı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok kararsız kaldım butcem baslıkta oldugu gıbıdır cok cok ozel durumlar halınde uzerıne koyabılecegım rakam 1000 TL oda aracı alınca masraf yapmamak kaydı ıle.
    Az yakması benım ıcın cok onemlı buyulugu onemlı degıl zıra kagıt gıbıde olmamalı. Genel kullanım sehır ıcı fakat senede 4 yada 5 kez sehırler arası yol yapacagım. Gerek parca fıyatları gerekse motor tamırat konusunda benı uzmeyecek bır arac ıstıyorum. Palıo cok baktım 2000 2001 toyota vvti sol ve terra baktım albea baktım ama bır turlu kafamı netlestıremedım. onerısı deneyımı olan olan arkadasların yardımlarını rıca edıyorum. Ankaradayım sehır dısından alım yapabılırım yeterkı aradıgım temızlıkte bır arac olsun

• Toyota bak..
  • lpgli mazda 3.23

edit: sorunsuz aractir ama parca fiyatlari biraz fazla belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_japan -- 27 Aralık 2014; 2:39:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet parca fıyatlarından bahsettıler bana bu fazlalık motor aksamı ıcınde gecerlımıdır kaporta tamam eger motor parca ve bakım parcaları balata fılıtre bujı vs gıbı sarf malzemelerı pahalı degılse eger tercıh edebılırım. son gunlerde aklıma 2004 2006 arası 11.6 fıat marea da yerlestı arada kaldım acıkcası.
  • proton, mazda, mitsubishi, toyota
  •  12000-15000 butce ıle alınabılecek arac tavsıyesı
  • Merhaba, 3 yil boyunca Ankara'da corsa b swing kullandim.Sehir ici 21-22 kurus sehirler arasi Ankara-Istanbul bu deger daha da dustu. Yani yakıt anlamında hic uzmedi.Parca anlaminda da hic uzmedi istedigim parcayı ucuza osb den temin edebildim.Zaten bakım dısında ugramadım sanayiye.Tek sorun aracımın klimasinin olmamasiydi.Eger dusunecek olursaniz gls veya cd modellerini baz almanizi oneririm saygılarımla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SISTEM 8 BIN LIRA EDER MI
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.