Şimdi Ara

12000 Lümen Led Kısa Uzun olarak taktım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
27.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Philips Ayrı marka Cree ayrı markadır.

Philips Lumiled'dir
    Cree Xhp Led'dir

Videodakiler Cree Xhp'dir XHP 50

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 12000 lümen iki ampul için verilen değer, far reflektörleriniz led ampullere uygun olmadığından, hem homojen bir aydınlatma elde edemiyorsunuz hemde kullandığınız ışık değeri 2000 lümeni geçmiyor. Yağmurlu ve sisli havalarda görememeniz de cabası.

Clear lensli iyi bir mercek ve kaliteli bir xenon ampulden alacağınız lümen ve homojen aydınlatmayı başka hiç bir led den alamazsınız.
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    Reflektörlü kısa farlar için dediğinizde haklısınız. Benim kısalar Mercekli olduğu için homojen aydınlatmayı görebiliyorum.

• 12000 lümen biraz abartı bir değer xenonlar 3200 lümen olduğuna göre 4 kat fazla mı aydınlatması var bu ampüllerin?
  • akula06 A kullanıcısına yanıt
    4 katı aydınlatma gerçek. Şaka değil. Hatta 72000 Lümen led yazın adam tek tek farkını gösteriyor

• hocam inanmayın bu sahtekarlığa 72000 lümen diyorsun deniz fenerlerinde bu kadar lümen yok neyin kafası bu allah aşkına. biraz araştırın balıklama atlamayın
    Videolara bakın. Ledler yüksek Lümen değeri vardır.

• olsun olsun 2000 lümen olsun 12000 yada 72000 nedir? bunlar gerçek değerlerse eğer karşıdan geleni kör eder mecazi anlamda değil gerçekten kör eder. menzilide 20-30km olur. lümen değeriyle kelvin değerini karıştırıyor olabilirmisiniz acaba?
    Karıştırmıyorum. Kelvin değeri sıcaklık değeridir.

Şuan en yüksek araba farlarından 14400 Lümen var.
    72000 Lümen ise el ışığı gibi onu yazmayı unutmuşum.
    Gözünü kör etmesi olayı ise mercekle odak bir yerde olur

• üzerinde yazan değerlere bakıp bunlara aldanıyorsanız paranıza yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akula06 -- 16 Ekim 2016; 18:52:43 >
    Parama yazık değil. Şuanki aydınlatmadan aşırı memnunum. 6000k mercekli farda Xenon kullanmış biri olarak. İyi ki almışım diyorum. Bundan önce 2 kişide benim tavsiyemle taktı Allâh razı olsun lafını her konuşmada duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Teşekkür ederim. Bundan önceki 2013 Sportageda 3-4 ay 9600 Lümen R3 modeli kullandım sadece uzunlarda ama satana kadarda birşey olmadı şuanki sahibide gene mersinde birşey olursa araba hakkında bana dön dedim. Dönmedi ki birşey olmamış :) Bu şuan taktığımı 3 aydır kullanıp sorun yaşamamış olan var. Hatta bir abim her akşam sana dua ediyorum dedi :D Bu abimde 2 aydır kullanıyor.

Benim aldıklarımdan sorun yaşanacağını zannetmiyorum çünkü soğutma burda çok önemli. Far kapakların ortası deli ve folyo ile kapattım ama gene folyonun ortasına küçük delik açtım hava giriş çıkışı sağlanması için.

Tabi merceksiz farda kısalara mümkünse takmasınlar odak zor tutar. Kısalar Mercekli olunca biliyorsunuzdur ışığı bir noktaya toplamak basitleşir.

Burda uzun dönem deneyimi kesinlikle paylaşırım sizinde etiketlerim

İlginiz için teşekkür ediyorum, uzun dönem deneyiminizi bekliyorum :)

• merceksiz farda deneyen oldu mu ? xenon gibi dağılıyor mu ışık yoksa halojen gibi toplanabiliyor mu ? Boranın farlarından bıktım yemin ediyorum bir gün gece kaza yapacam farda gidecek bende artık hele karşıdan ayarsız farlı biri gelince ki 10 araçtan 7si ayarsız geçiyor gece yolculuğundan soğudum yemin ederim.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Nerde yaşıyorsunuz bilmem ama tavsiyem farınıza Bi-xenon mercek takın. Yada Xenon merceği takın ışık toplanarak daha iyi kesilme çizgisi olsun yolunuzu daha iyi görün. Ben merceksiz farda nasıl olduğunu görmedim bilmiyorum. Tavsiyem farınıza mercek montajı yaptırın

• YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Far motoru iptal olacak diye mercekli far almadım uzun süredir. Bora için mercekli farlar var fakat kullananlar da pek memnun kalmamış mercekler ufak falan diyorlardı, far motoru da ayrı bir sorun, çünkü arkaya da yolcu alınınca far ayarı baya bir bozuluyor elle indirmek zorunda kalıyorum insanların gözünü almamak için. :)

Mercek montajına tam karar verdim ama tüv türk onda da problem çıkarttı. Dönüşüm yapanlar geçememiş muayeneden. Bende kaldım öyle orjinal halde :) philips marka bir H4 ampül var sağ beyaz yolu sarı aydınlatıyormuşta yağışta falan çok iyimişte bir ton övgü ile sattılar ya benim far iç aynası kötü gerçekten ya da ampül
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Mercek montajını yaptırdığın yere söylersin muayeneden geçecek şekilde diye. Muayene zamanı Halojen ampul takacak şekilde ayarlar.
    Önünü görmek istiyorsan. Şöle 500-1000 lira harcayacaksın ama karşılığını alacaksın. Mersinde olsan 300 liraya cree LED Angel mercek yapan yer var :)

şimşek etkisi varmı
  • triger kullanıcısına yanıt
    Tabikide var videoyu dikkatli izlersen ve dikkatli bakarsan görebilirsin.

Bugün karşıdan videosunu çekerim

•  12000 Lümen Led Kısa Uzun olarak taktım  12000 Lümen Led Kısa Uzun olarak taktım

sol tarafın sağ taraftan farkı nedir? sağ taraf biraz yukarı kaymış gibi. Ben çok takardım bu meseleyi... Özellikle öyleyse cahilliğime verin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.