Şimdi Ara

12000 Lümen Led Kısa Uzun olarak taktım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
27.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başka paravan şirketle aldım. Ekstra ücrete karşılık taksitli aldım...
    Telefon bilgileriniz silmişsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

12000 8000 4000 lümen yazmasında bir fark yok hepsi aynı oranda ışık şiddetine sahip

bunu neye istinaden söylüyorsunuz, biri 20 dolar, biri 70 dolar...

youtube de test videoaları vs var ?
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Kullandığımdan söylüyorum. Birde çeşit çeşit Led gördüm burda ki önemli olan Led chip seti.

• quote:

Kullandığımdan söylüyorum. Birde çeşit çeşit Led gördüm burda ki önemli olan Led chip seti.

hocam kullandınız anlıyorum da, aletsel olarak tek tek ölçtünüz mü hepsini ?
    Aletsel olarak ölçmedim göz görülür. Ha diyebilirsin önceki yorumda 3000 4000 lümen diye ama 4300k-6000k Xenon kullanmışda birisiyim onlardan farkı çok yok sadece renk olarak daha canlı

• quote:

Aletsel olarak ölçmedim göz görülür. Ha diyebilirsin önceki yorumda 3000 4000 lümen diye ama 4300k-6000k Xenon kullanmışda birisiyim onlardan farkı çok yok sadece renk olarak daha canlı

hocam isterseniz Lümen nedir kelvin nedir bir daha bakın... farklı şeylerden bahsediyoruz. ben lümen derken 4300k diyorsunuz...
    Lümen ışık şiddeti. Etrafa yaydığı ışık akışı
    Kevin ise ışık sıcaklığıdır. 4300k 6000k 8000k vs vs bunları biliyorum

• YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Sizin aldiginiz urunun guncel linkini istiyorum yardimci olursaniz sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onursahin006 O kullanıcısına yanıt
    Aliexpresse 12000 lümen yazın çıkar

• YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Bu zamana kadar yazdiginiz tum cevaplari okudum aliexpressde dediginiz yaptigimda 470 den fazla urun ve binlerde fiyat nedir iclerinden sizin aldiginiz urunu nasil bulacagim acaba marka model birseyde soylemiyorsunuzki bulayim!

• onursahin006 O kullanıcısına yanıt
    Ben tamamiyle unuttum. Kaç ay olmuş farkında değilim. G8 modeli idi herhalde

mr.big sizin aldiginiz urunun marka modeli nedir acaba link verebilirmisiniz benim aracimda 8.000 lumen inwells cob led takili ama 12.000 lumen cree lede gecmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: onursahin006

mr.big sizin aldiginiz urunun marka modeli nedir acaba link verebilirmisiniz benim aracimda 8.000 lumen inwells cob led takili ama 12.000 lumen cree lede gecmek istiyorum

buyrun hocam. Philips Lumileds.

Cree led lumiledden daha iyi diye biliyorum yanlismi biliyorum acaba bugun sabaha kadar urun inceledim hepsinin teknik ozelliklerine baktim ama aliexpressden cree led 50 60 dolar arasinda geliyor 12.000 lumen olarak ama gercek degerlermi iste o konuda supeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: onursahin006

Cree led lumiledden daha iyi diye biliyorum yanlismi biliyorum acaba bugun sabaha kadar urun inceledim hepsinin teknik ozelliklerine baktim ama aliexpressden cree led 50 60 dolar arasinda geliyor 12.000 lumen olarak ama gercek degerlermi iste o konuda supeliyim

Hocam bu konuda satıcıya güvenmek durumundayız, ürün yorumları uygun, çip konusunda ise herkes bir şey söylüyor. Adına güvenerek aldım ben de... Genel değerlendirmede bu makul geldi, diğer ürünleri düşünebilirsiniz.
  • Bende bu üründen aldım şahine normal ampullerinden şikayetçiydim
    urun.n11.com
    İnwells Yeni Phılıps Çip Led Xenon H1-h4-h7-h11-hb3-hb4-hır2 - n11.com
    http://urun.n11.com/ampul/inwells-led-xenon-h7-h1-h4-hb3-hb4-h11-h3-kucuk-8000-lm-maxisik-P138130255

aydınlatma performansı arttı memnun kaldım ancak karşıdan geleni kör yapıyor götürüp far ayarı yaptıracağım farlar yere doğru baksın.

• Arkadaşlar benimde uzun araştırmalarım sonucu bu ledlerin kesinlikle para tuzağı olduğunu öğrendim. Beyaz ışık isiyorsanız diamond vision alın.
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Diamond vision kullandım yağışlı havalarda resmen körsünüz ben o ampulden memnun kalmadığım için lede geçiş yaptım.
  • Aynen öyle hocam, led daha kötü diye biliyorum. Bende led düşünmüştüm bir zamanlar ama vazgeçtim. NB unlimited veya Laser en randımanlı halojen ampul şu anda. Philipsin racing vision da çıktı yakın zamanda ama pek fark yok diyorlar.
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Ledle arasında belirgin fark var hocam led daha kuvvetli ben şahsen beğendim yağışlı havalarda ki performansını da göreceğim nb kısa ömürlü ampuller onun yerine ge megalight almak daha mantıklı daha ucuz ve performanslı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.