Şimdi Ara

12000 Lümen Led Kısa Uzun olarak taktım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
27.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O yukarı doğru çizgi sol direksiyonlu araçlarda sağdaki tabelaları göstersin ve karşıdan gelen arabayı rahatsız etmesin diye var. Kısacası özelliktir :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Genelde kullandığım arabaların saçma sapan farları olunca tabi böyle şeyleri bilmiyoruz. Babamda c4 var 2005. Gitmiş xenon takmış iyi aydınlatıyormuş. Baktım resmen dağı taşı her yeri aydınlatıyor merceksiz olduğundan. Sizin konuya denk geldim. Merceksiz fara mercek takılabiliyor mu bilginiz var mı?
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Tabikide merceksiz fara mercek takılabilir. Bu işi yapan kişiler var hatta. Mükemmel sonuçlar alınıyor. 500-1000 lirayı buluyor Xenon mercek montajı işçilik vs vs... Şöle söyliyim. Merceksiz bir arabam olsa 500-1000 lira veririm. Çünkü sürekli gezen biri olarak bana göre çok para değil :)

• Corsa 1.7 dti aracım var bixenon uygulamasını kendim yaptım bixenonlarda d1s osram xenonlar var bixenon motoru ile selektör yapılıyor bildiğiniz gibi uzun far kısmı boş kaldığı oraya r3 led taktım paralel bi şekilde uzunlar bixenon ve uzun olarak çalışıyorlar ikisi bianda selektör yapınca önümden kaçan çok oluyor ayrıca uzun performansı baya mükemmel oldu bixenon merceği tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aracınız kx5 mi?
    Bir de nerede ikamet ediyorsunuz?
  • ersaydin E kullanıcısına yanıt
    Aracım 2014 Sportage.2016 Kx5 değil :) Mersinde mezitlide ikamet ediyorum

• Sizin konuyu gördüm, gaza geldim..
    Kx5 farları da h7 sanırım. Sislere de taktınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    H7 olamaz çünkü sizinki Bi-halojen yani 9012 HıR2.
    Sislere takmadım çünkü kullanıyorum

• Hocam sizin kadar anlamıyorum ama aliexpress de bulmaya çalışayım
    Uzunlara da almak lazım di mi? Onlar yan tarafta ayrı yanıyor çünkü.

Hocam uzun kısa ayrı olmaması lazım ama öyleyse. Arabanın yanına gidin. Uzun kısa ampulleri sökün üstünde zaten H7 H1 yazar. Uzun kısa ayrı ise H7 H7 şeklindedir genede. Bi-halojen se 9012

• Söküp bakmak en iyisi. Çok teşekkürler ilginize.

• iyi aksamlar bende accent blue var ve farları mercekli h4 tipte bu led ampuller benim arabaya olurmu yoksa clear lens mi mercekmi ne diyorler ondanmi taktirmam gerekiyor sizin tavsiyeni nedir birde olursa 9600 mu 12000 lm mi tavsiye edersiniz

• mf09 M kullanıcısına yanıt
    Farınız H4 değil. 9012 HıR2. Fark etmez. Ama 9600lm R3 modeli montajı çok basit

• YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    9600 ile 12000 lm arasında bir aydınlatma olarak fark varmi

• mf09 M kullanıcısına yanıt
    Ben biraz ledlerdeki Lümen araştırması yaptım. 9600-12000 Lümenler için ciddi derecede soğutucu lazım. Şuanki ledler aynı Xenon Lümen değeri gibi 5 yukarı 5 aşağı aynılar.

Şuan benim kullandığımın 9012de 9600 Lümen R3 modelininde 9012si var ikisinide kullanmış biri olarak hangisi hoşunuza giderse onu alın

• Bu ledler harika :) benimde kısa ve sisler xenon uzunlar led şuanda aktif kullanıyorum 1-1.5aydır herhangi bir sorun yaşamadım, hatta uzun yol buldukça uzunlar açık giderim gece yolculuğunda ısınmadır odur budur başıma gelmedi. Yada ısındı kendi soğudu bilmiyorum + olarak ben kapakları kapatmadım farların kapanmadı cünkü yinede sıkıntı sorun yok çok şükür.
  • Üstten koymuştum ama genişlemesine olayı budur.  12000 Lümen Led Kısa Uzun olarak taktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YozgatLee0666 -- 30 Ekim 2016; 20:3:1 >
  • Hocam aracim 2013 model Kia Ceed Premium donanim... Mercekli farlara sahibim ama aydinlatmasindan hiç memmun değilim... Led xenon far mi almalıyım yoksa güçlü bi halojen far mi takmaliyim osram gibi... Lutfen yardımcı olun.. Teşekkür ederim simdiden

• ahmetmeral300814 A kullanıcısına yanıt
    Benim gibi led far takın. Memnun kalacaksınız

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.