Merhaba. İyi ekranlı 16 gb ramli, ssd'li bir bilgisayar almak istiyorum, MacBook kullanıyordum bunu satacağım şimdi, onun yerine güzel bir Windows bilgisayar almak istiyorum. Oyun bilgisayarı olmasına gerek yok. Önerileriniz neler? |
12000₺'ye kadar iyi ekranlı dizüstü önerisi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ultra taşınabilir ve kaliteli bir model arıyorsan Modern 14 tavsiye edebilirim. Ekran kartı MX330.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lamar12Ultra taşınabilir ve kaliteli bir model arıyorsan Modern 14 tavsiye edebilirim. Ekran kartı MX330.
Hocam modern mi iyi yoksa Prestige serisi mi? bir de MSI in tr de konumlaması nasıl satış, destek, servis, yedek parça? tesekkür ederim.
Arkadasın tanımına uyuyor benim de alacağım laptopun, İşlemci, ekran, özellikle PİL, ve en az 6-7 sene beni götürür şekilde olmasını bekliyorum. Oyun oynanmayacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X