Şimdi Ara

125.000 lira nasıl 500.000 lira yapılır? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer en sağlam sekilde olsun dersen sabretmelisin.

Git yüksek Faiz veren ve güvenilir bir bankaya, birde tanıdık filan olursa daha iyi ilgilenirler. Hesap yapın ben bu paraya 5 yıldan fazla dokunmazsam kaç para olur diye.

Uzun vadeli faize yatir. 5-10 sene dokunma o paraya, katlana katlana artar. Sen normal isine gücüne git o para yokmuş gibi.

10 sene sonra hatri sayılır miktarda faiz alırsın ve rahat yasarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtistBiKey

Beyler dedemden kalan müstakil evi mütahite sattım, 125.000 liraya, şimdi bu parayı 500.000e katlayıp önümdeki 20, 30 seneyi rahat geçirip ölmek istiyorum..
    napabilirim

Sen hatayı baştan yapmışsın. Evi müteahhite satana kadar kat karşılığı verseydin ya. Müteahhit şimdi ellerini ovuşturuyordur.. Aynı evi üzerine para koyup geri almak istesen alamazsın şimdi.

Dede torununa ev bıraksın, torunu da o evi satıp hiç bir emek harcamadan rahat yaşamanın hayalini kursun..

Bir de buraya konu açıp soruyorsun Sen bu zihniyetle 125.000 TL yi değil üçe beşe katlamak, kısa zamanda uçurursun o parayı.

• Faize bulaşma, kumardan uzak dur... İş kur ama ne işi bilmiyorum, bildiğimde de inşallah bende kuracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

4 le çarp

gece 2 de bu kadar oldu :D

sesli güldüm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.