Şimdi Ara

1250 Saat Global Hesap,FaceIt,Esea,H1Z1,Call Of Duty Serileri ve fazlası resmen bedava

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba bu sene üniversiteyi zamanında bitirmem gerektiği için oyun dönemime ara veriyorum bu yüzden hesabımı satmaya karar verdim içinde 57 tane oyun vardır. http://steamcommunity.com/id/whooooosnexttt/
    1250 Saat Global Hesap,FaceIt,Esea,H1Z1,Call Of Duty Serileri ve fazlası resmen bedava

Arkadaşlar evet 870 TL ediyor ama hepimiz o oyunların hepsinin oynanmadığını biliyoruz o yüzden şişirmeye gerek yok CS:GO,H1Z1,Cod Serileri,Rocket League herkesin oynayabileceği oyunlar Valve Pack var diye fiyatı şişirmiyorum zaten.Kısaca bilgi vereyim 140 Win Global Elite rütbesindedir.Kan Tazısı operasyonu ve Wildfire gümüş coini vardır yani 2 senelik hesap.2016 Hizmet Madalyası var.Hesabı alan kişiye ESL,Faceit,esea bütün hesaplar verilecektir. :sp: Faceit hesabım;https://www.faceit.com/en/players/WhosNext 1 win sonra 8 level olacak son maçta düştüm. ESEA: https://play.esea.net/users/1157847 Rank B :((:
    *500 Saat Dota 2,185 Saat Black ops 3 CS'den sonra en yüksek saatli oyun.
    *H1Z1,Rocket League mevzut.Call of duty serisinde ise Black ops 1 ve 2 Bütün DLC'ler yani ek paketler,harita,silah, zombi haritaları vs. var.Black Ops 3 ise sadece oyunun kendisi var.
    *Hesap 10 level,arkadaş ekleme pazar vs sıkıntı yok.Hiçbir oyundan Banı,cezası bulunmamakta.Cod serilerinde yüksek levelim ve bütün silahlar açıktır.
    *Valve Complete pack var yani gelmiş geçmiş bütün valve oyunları vardır cs1.6,day of defeat,Portal vs.
    *Hesaba envanter dahil değildir.Sadece Dota 2'nin envanteri kalacak çünkü bir çok item hesaba bağlanır trade edilen her şeyi alacağım.

*Arkadaşlar düşündüğüm fiyat 120 TL ,Ödemeyi ziraat bankası,garanti bankası hesabıma yapabilirsiniz.İtem,Skin şeklinde ise itemlerin değerinin 160 TL edecek şekilde olur ancak çünkü nakite çevirdiğimde para kaybı söz konusu oluyor.Bunun dışında HİÇ DOTA 2 OYNANMAMIŞ veya 4.5K MMr üzer olmalı ayrıca download bile edilmemiş,benzer niteliklere sahip steam hesaplarla takas olur ancak hiç Dota 2 oynanmamış olmalı.LOL Hesapları veya kodları ile takas düşünmüyorum.

*Her türlü teklife açığım .Daha önce sitede forum donanımda 1250 TL'lik csgo İtem satışı yaptım ve her türlü güvence verilir güvenmeyende almasın ne diyim yani ayrıca isim vermek doğru mu bilmiyorum admin konumu kapatmasın diye yazmayacağım ama isteyene TC Kimlik ve mobil onayım bulunan bir karakter satış sitesindeki referanslarımı gösterebilirim herkese iyi forumlar :sp:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn987 -- 15 Şubat 2017; 12:11:53 >

• Profil gizli hocam, profili açabilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blaize kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam kapalı unutmuşum açtım şuan herkes bakabilir teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
  • Güzel hesapmış hocam lazım olsa alırdım, hayırlı satışlar kolay gelsin.

• ö.m atıldı hocam satılmadı ise talibim
  • Arkadaşlar düzenleme yerini bulamadım hesap 140 Win ve Global olmuştur.Fiyat aynı 120 TL lütfen ciddi alıcılar mesaj atsın özelden numara istiyorsunuz teklif atıyorsunuz sonra cevap gelmiyor lütfen iyice ölçüp tartın ondan sonra karar verin herkese iyi forumlar
  • O esea profili ne ak
  • Pelinsu
  • Halen satılık mı?
  • 60 tl ?? Artı dota 2 li boş hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Purgatory_ -- 8 Nisan 2017; 16:32:1 >
  • Cok uygun fiyat iyi satışlar

• Hocam Pm atarmısınız hesabı alayım.
  • hemen alalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.