Şimdi Ara

1250 Tlye bu sistem alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Bir arkadaşımın ricası üzerine bu konuyu açıyorum ikinci el bir sistem bulmuş.
    Xeon 5460
    8gb kingston hyperx 1333 mhz ram
    Msi G41M P33 COMBO
    460w psu
    Asus Hd7850 2gb 256bit GDDR5
    250 gb HDD
    İşlemci Fanı varmış kule tipi ısınmıyormuş.Birde 19 inch monitör var bana iyi gibi geldi ama sizlerede sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.Fiyat 1250 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu saatten sonra ne yapcan s775 sistemi.ryzn 1200 sistemi topla 2. El daha güzel olur.

• Aldı mı arkadaşın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha almadık hocam ama bütçe bu kadar hatta 1100e indirim olursa alabilicek.2 sene üniversite bitene kadar pubg cs go idare etsin diye istiyor.Monitörde olduğu için cazip geldi.Ryzene bütçe yetmez sanırım.Teşekkürler bu arada yorumlar için.Eder olarak nasıldır peki ?

• İ7 işlemci
    4 gb ekran kartı
    DDR3 1333Mhz
    16 GB ram Hi-level
    AMD Radeon R200
    1 Tb harddisk
    Ben bu sistemi alacamda ne tür oyunları açar yani 2019 un oyunlari filan açarmı beyler bide oynadığım oyunlarda sorun çikarmi ? Yardım olursanız seviniri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga Bence Gidip 4000 TL Ye bir pc toplayabilirsin bu kadar kasmana gerek yok 1250 tl ye en fazla 1300 mhz ile bir ram alabilirsin ayrıca ekran kartı 2 gb bu sana oyunlarda yarar değil zarardan başka bişey kazandırmaz ben şuan 4000 tl lik bir pc kullanıyorum eğer istersen direk kasasını atabilirim bu sistemi almanı çok önermiyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.