Şimdi Ara

126 Bis/Fsm#Tamir-Yedek Parça# (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
18
Favori
175.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0zan

quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

quote:

Orijinalden alıntı: 0zan

metal alaşım tampon TR de yok mudur illa İtalyadan mı getirteceğiz?

Avrupa ülkelerinin çoğunda bulabilirsin abi aslında sadece İtalya şart değil yani

Tamam da nerden :) mesela ebay üzerinden getirtebileceğim bir yer bulamadım, araştırmalarım sonunda 2 ayrı site buldum güvenilir görünmediler,

Mutlaka plastik tamponlardan kurtulacağım, klasik italyan 126 görünümü olacak,

Gerçekten güzel olur da, ya o sitelerden ya da yurtdışındaki bağlantılarınızdan başka güvenecek başka bir kaynak yok. Ama Cem abi sanırım birkaç yer biliyor, bence ona soralım

• quote:

Orijinalden alıntı: 09yildiz09

650 fsm ye açık hava filtresi taksam bi sorun çıkarmı ?

Yakıt tüketimi artar, performansın artmasına mukabil motor aşırı da ısınabilir
  • Tamponlari maslak sanai sitesinde bulabilirsin diye tahmin ediyorum .. Ama bence orlinalini bozma derim
  • Assagi yukari 300 km yol yaptim su is guc olmasa nasil ilgilenicem topikle ama inanin kosurmaca icindeyim :))). Araba 140 km hizi deviriyor iki parmakta geciyor .,, ayarlari full acikken tabi ., suan en kisik ayarda kullaniyorum 120 yapiyor bana yeter de artar bile

Motor icin e baydan ozel bi temizleyici getirdim yag degisiminden once 10 dakika calistirip suzup yagini degistiriyorsun .,, motor icindeki tum yag yaniklarini kademe kademe temizliyor bikac katki maddesi daha getirdim onlarida kullanip habervericem .. Simdilik bukadar test e devam

Yanliz araba abarth cikisli oldugu belli motor cc yuksek gelmis kunyesinde yaziyo boya izlerini temizleyip kurtarmaya calisiyorum resimleri atarim
  • http://www.youtube.com/watch?v=KujCUCgn6TY

arkadaşlar bu aracı biliyosunuzdur, bis e yamaha r1 motoru takmışlar bende izliyorum projelerini falan araştırıyorum ama bi türlü anlıyamadım nasıl yapmışlar adamlar ya geri nasıl gidiyo bu araç harbiden merak ediyorum yani nasıl bi şanzıman koyuyolar nasıl motosiklet motorunu bu araca uyduruyolar bilgisi olan abiler bilgilendirise sevinirim ne malum belki birileride çıkar türkiyede böyle bi proje yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: BİS-ci

http://www.youtube.com/watch?v=KujCUCgn6TY

arkadaşlar bu aracı biliyosunuzdur, bis e yamaha r1 motoru takmışlar bende izliyorum projelerini falan araştırıyorum ama bi türlü anlıyamadım nasıl yapmışlar adamlar ya geri nasıl gidiyo bu araç harbiden merak ediyorum yani nasıl bi şanzıman koyuyolar nasıl motosiklet motorunu bu araca uyduruyolar bilgisi olan abiler bilgilendirise sevinirim ne malum belki birileride çıkar türkiyede böyle bi proje yapar

Motor değiştirme olayı o kadar masraflı bir iş ki ülkemizde, el yaktığı için kimse bulaşamıyor. Ama yabancı ülkelerde acayip keyiflidir ve ucuzdur, ona karışamam

• quote:

quote:

Motor değiştirme olayı o kadar masraflı bir iş ki ülkemizde, el yaktığı için kimse bulaşamıyor. Ama yabancı ülkelerde acayip keyiflidir ve ucuzdur, ona karışamam

aynen, ama insan istiyo ya küçümseyerek bakanları geride bırakmak, çok zevkli olrdu

• quote:

quote:

quote:

aynen, ama insan istiyo ya küçümseyerek bakanları geride bırakmak, çok zevkli olrdu

Sen söyleyince içim gitti şimdi, gt'sinin içinden ağzı açık kalmış bir genç

• şunu düşünüyorum araç hafif olduğu için hızlandıkça hafifleyecek ve direksiyon hakimiyeti kaybedilecek zorlaşacaktır. Bir şiddetli rüzgar vurduğunda devrilebilecek dengesizliğe ulaşılabilir o motor takıldığında..

bence pek düşünmeyin orjinal motoruyla yola devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 17 Nisan 2012; 19:29:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

şunu düşünüyorum araç hafif olduğu için hızlandıkça hafifleyecek ve direksiyon hakimiyeti kaybedilecek zorlaşacaktır. Bir şiddetli rüzgar vurduğunda devrilebilecek dengesizliğe ulaşılabilir o motor takıldığında..

bence pek düşünmeyin orjinal motoruyla yola devam

Dengeli bir süspansiyon sistemiyle ağırlaştırılabilir aslında. Yani işin sadece motoru takmakla bitmediği aşikar
  • Bayagi ilgi oldu diyebilirim ,,. İkinci bi arac toplicam bunu satarsam size supriz olsun .. Bu arada araba cok iyi durumda isteyen forumdan arkadaslar varsa gelip gorebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessecem

Bayagi ilgi oldu diyebilirim ,,. İkinci bi arac toplicam bunu satarsam size supriz olsun .. Bu arada araba cok iyi durumda isteyen forumdan arkadaslar varsa gelip gorebilirler

Millet abarth lafını duyunca geliyor bence

Peki abi mezarcılar falan var mı?
  • çok ugraştırdı ... fakat tertemiz çıkarmayı başardık .. :)

126 Bis/Fsm#Tamir-Yedek Parça#
  • quote:

çok ugraştırdı ... fakat tertemiz çıkarmayı başardık .. :)

126 Bis/Fsm#Tamir-Yedek Parça#

Oha'dan başka ne tepki bekliyorsun abiCiddi ciddi Türkiye'deki sayılı ve buradaki kimsenin sen almasaydın haberi olmayacak bir arabaya sahipsin

• 09yıldız09 da arabasını satılığa çıkarmış.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-su-sogutmali-bislerle-takas-olur-83695981/detay

popularr arkadaşımız da aileye bir tane daha bis eklemiş, umarım ikisi için de hayırlı olur bu alım ve satımlar
  • Jant isinide hallettim gibi , hafta sonuna kadar arabanin ustune takarim artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Jant isinide hallettim gibi , hafta sonuna kadar arabanin ustune takarim artik

Peki satma konusunda ne düşünüyorsun? Ciddi bir alıcı olabilirim 2-3 sene sonra

Bir de çok kollu o.z. jantları gibi bir şey mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 30 Nisan 2012; 22:35:15 >
  • quote:

quote:

oz mu :) eger zamanım yeterse disk fren sistemide kurarsam oz iyi bir fikir olabilir ..

satma konusuda arabaya masraf yapıyorum .. biniyorum kullanıyorum .. ve alan kişiye çok temiz bir 126 verecegimi biliyorum .. haketmeyen adama zaten vermem .. umarım alma fırsatın olur power ... ;)

• quote:

quote:

quote:

oz mu :) eger zamanım yeterse disk fren sistemide kurarsam oz iyi bir fikir olabilir ..

satma konusuda arabaya masraf yapıyorum .. biniyorum kullanıyorum .. ve alan kişiye çok temiz bir 126 verecegimi biliyorum .. haketmeyen adama zaten vermem .. umarım alma fırsatın olur power ... ;)

Disk fren sistemi yaparsan fotoğraflayıp buraya koyabilir misin? Gerçekten yararlı bir konu olur, sonuçta kampanayla durabilen bir araç.

Ben de umarım talip olabilirim aracına

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.