Şimdi Ara

128 bit 256 bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ürün linkleri aşağıda ne olur yardım edin.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI R7 370 GAMING 2G 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7-370-gaming-2g-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

www.vatanbilgisayar.com
    Zotac GTX1050 Ti OC EDITION GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx1050-ti-oc-edition-gddr5-4gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-2-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bz1907 -- 30 Aralık 2018; 16:7:47 >

• önemli olan bit değil, 2 kart arasında 1050 ti çok daha iyidir, ama 1050 ti ye 1200 tl de verilmez
  • Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    yok ya bende şu an pc de r7 takılı ama 256 bit
    1050 ti hediye geldi almadım 128 bit acabaonu çıkarıp bunu taksam daha mı iyi performans alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz1907

yok ya bende şu an pc de r7 takılı ama 256 bit
    1050 ti hediye geldi almadım 128 bit acabaonu çıkarıp bunu taksam daha mı iyi performans alırım
    performans tabiki artar, 1050 ti yi taktıktan sonra ddu ile amd driverini kaldırıp, nvidia driverini temiz olarak kurarsanız sıkıntı yaşamazsınız.
  • RTX 2080 de, sizin R7 370 de, HD 3850 de 256 bit kartlar. Sizce bu kartların performansı aynı mı? Veya R9 Fury 4096 bit. Sizce bu kart gelmiş geçmiş en güçlü kart mı? Sayılara takılmayın. Ekran kartlarındaki bit değerini otobandaki şeritler gibi düşünebilirsiniz. Ekran kartı işlemcisi ve belleği arasındaki veri akışı daha fazla şeritle daha hızlı olacaktır. Ama eski 256 bit karttaki şeritler 1 metre genişliğindeyse yenilerinin 5 metredir. Giden arabalar da eskiden 1gb taşıyorsa şimdi 5gb taşıyordur. Onun dışında kartın performansı sadece bellekle işlemci arasındaki veri akış hızından ibaret de değildir. Asıl işi bellek ve işlemci yapıyor. Bit değeri sadece aralarındaki veri transfer hızını belirleyen parametrelerden biri. Sırf bit sayısına göre performans ölçülmez. Hiçbir sayıya göre performans ölçülmez. Sadece aynı mimarideki kartlar arasındaki farklar teknik özelliklerle kıyaslanabilir. Örneğin gtx 980 ile 970 arasındaki farkı teknik özelliklerden kıyaslayabilirsiniz. Tutarlı bir sonuç verecektir. Ama gtx 980 ile 1060 çok benzer performansa sahip kartlar olmasına rağmen teknik özelliklerde gtx 980 çok daha güçlüymüş gibi gözükür. Mimari değişti mi her şey değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 30 Aralık 2018; 18:8:32 >

• rx 570 al 1080p yüksek seviye kartı ultra olmasada olur dersen, kart ps4 pro konsoldan 1 tık seviye iyi denilir parasıda iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkvelioglu

RTX 2080 de, sizin R7 370 de, HD 3850 de 256 bit kartlar. Sizce bu kartların performansı aynı mı? Veya R9 Fury 4096 bit. Sizce bu kart gelmiş geçmiş en güçlü kart mı? Sayılara takılmayın. Ekran kartlarındaki bit değerini otobandaki şeritler gibi düşünebilirsiniz. Ekran kartı işlemcisi ve belleği arasındaki veri akışı daha fazla şeritle daha hızlı olacaktır. Ama eski 256 bit karttaki şeritler 1 metre genişliğindeyse yenilerinin 5 metredir. Giden arabalar da eskiden 1gb taşıyorsa şimdi 5gb taşıyordur. Onun dışında kartın performansı sadece bellekle işlemci arasındaki veri akış hızından ibaret de değildir. Asıl işi bellek ve işlemci yapıyor. Bit değeri sadece aralarındaki veri transfer hızını belirleyen parametrelerden biri. Sırf bit sayısına göre performans ölçülmez. Hiçbir sayıya göre performans ölçülmez. Sadece aynı mimarideki kartlar arasındaki farklar teknik özelliklerle kıyaslanabilir. Örneğin gtx 980 ile 970 arasındaki farkı teknik özelliklerden kıyaslayabilirsiniz. Tutarlı bir sonuç verecektir. Ama gtx 980 ile 1060 çok benzer performansa sahip kartlar olmasına rağmen teknik özelliklerde gtx 980 çok daha güçlüymüş gibi gözükür. Mimari değişti mi her şey değişir.
    RTX 2080 yüksek standartlarda bir ekran kartı ama bunlar neredeyse alt sınıf oldukları ve fiyatları da birbirleirne yakın oldukları için bu ikiliyi karşılaştırma gereği duydum benim dediğim 2 ekran kartıda 1000 tl civarı senin dediğin 6000 civarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GT 210 1GB 128-Bit Overclock hk.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1050 ti daha güçlü. Fark yaratır ama 1050 ti ı 1000tl ye satma imkanım olsa satardım ben kutusunu açmadan
  • Eskiden bant genişliği fikir verirdi. Ama artık o da pek fikir vermiyor. Çünkü her yeni mimaride nvidia sıkıştırma tekniklerini geliştiriyor. Çok uçuk bir seviyeye geldi artık. Fark çok açıldı. Fikir vermiyor. Bit artık hiç fikir vermiyor.

Başlıkta geçen 370, 2015 yılında çıkmış olsa da daha önce 265 ismiyle çıkmıştı. Ondan önce de 7850 olarak. Yani 2012 model, ilk 28nm gpulardan biri. 7850 çok iyiydi ama modası geçerli çok oldu. 1050ti ise her açıdan daha iyidir. Tabi uygun fiyatlısını bulmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 30 Aralık 2018; 22:44:27 >
  • Konu sahibi RX 570 al
  • www.videocardbenchmark.net
    PassMark - GeForce GTX 1050 Ti - Price performance comparison
    https://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+GTX+1050+Ti&id=3595

6k

www.videocardbenchmark.net
    PassMark - Radeon R7 370 - Price performance comparison
    https://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=Radeon+R7+370&id=3471

4647

bitti nokta gtx 1050ti hertürlü daha iyi benchmarkta bunun kanıtı olaya 256bit olarak bakıyorsan yandın

PassMark - GeForce 8800 GT - Price performance comparison
    https://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+8800+GT
    256bit

256bit al işte 64bitten güçsüz

PassMark - GeForce GT 1030 - Price performance comparison
    https://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+GT+1030&id=3757
    64bit

• peki güzel insanlar benim 1050tı sıfır hiç açılmamış kutu onu satıp üzerine para verip rx590 almam sizce nasıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.