Şimdi Ara

128 GB İpod Touch 6. Nesil 1200 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.453
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 4 yıldır kullanıyorum. Genelde youtubedan video indirip dinlemek için kullanıyor olsam da daha çok spotify ve video çekimi için kullanıyorum. Hdmi kablo aracılığı ile tvye bağlayıp netflix de film vs izliyorum. araba da da müzik dinleyebiliyorum.

Bir de bluetooth kulaklıkla sesin kalitesi note 8'e göre fersah fersah önde. Aynı kulaklık, aynı kalitede müzik, ama çok farklı deneyim. 6s plusın kapasitesi bana yetmediği için almıştım ipod touch'ı . Hiç pişman değilim, çok da memnunum.

Şu devirde, telefonların en düşüjk kapasitesi bile her türlü ihtiyaç için yeterliyken bunu alır mıydım ?

Kesinlikle almazdım. 64 gb lık ipad mini çok daha kullanışlı olurdu diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I.Gıyasettin

Valla açıkla desen açıklayamam :D Belki psikolojiktir belki gerçekten ipod olmasının kattığı artılar vardır araştırmadım da doğrusu. Hala telefonumda 10-15 tane şarkı var mesela, spotify filanda kullanmam. Üşenmem itunestan ipoda şarkıları atar öyle dinlerim. Müzik geçişlerinde azalarak geçiş olsun, karışık çal dediğimde kendi içerisinde yine sanki senin ilk açtığın müzik tarzında çalmaya devam etmesi olsun güzel şeyler. Sonuçta yalnızca müzik dinlemek için yapılmış bir alet. Tamamen kişisel görüşüm olarak ipoddan müzik dinlemek bana her daim telefon ya da bilgisayardan dinlemekten daha fazla zevk vermiştir. Dediğim gibi 7 sene önce 2. el aldığım aletin hala pili iyi sayılacak durumda, dokunmatiği zaten zamanının ötesinde bir aletti. Akıllı saatler yokken o ipoda kordon takıp kullanıyordum. Çok efsane bir üründür, üniversite yıllarımda az yardımcı olmamıştır bana üstelik küçük kare fotoğrafları sayesinde :D Touchlar aynı zevki verir mi bilemem, ama ayıracak param olsa alırım yine :D
    güzel anıları olan bir cihaz olduğu için sizin durumunuz farklı. bazı alet ve cihazlara anlamlar yüklebiliyoruz. kimimiz bisiklet, enstrüman, oyun konsolu, televizyon, radyo, telsiz, araba, motosiklet vs. gibi aletler diğer insanlardan daha farklı anlamlar ifade edebiliyor.

ipod toucha gelirsek iphone' dan müzik dinlemekten farklı bir deneyim sağlayacağını düşünmüyorum. spotify, youtube gibi çevrimiçi uygulumaları da dışarıda kullanmak pratik değil.

internetten mp3 indirilen yıllarda ipod touch çok kullanışlı, bir çok kişinin elinin altında olmasını istediği bir aletti.

• quote:

Orijinalden alıntı: I.Gıyasettin

Valla açıkla desen açıklayamam :D Belki psikolojiktir belki gerçekten ipod olmasının kattığı artılar vardır araştırmadım da doğrusu. Hala telefonumda 10-15 tane şarkı var mesela, spotify filanda kullanmam. Üşenmem itunestan ipoda şarkıları atar öyle dinlerim. Müzik geçişlerinde azalarak geçiş olsun, karışık çal dediğimde kendi içerisinde yine sanki senin ilk açtığın müzik tarzında çalmaya devam etmesi olsun güzel şeyler. Sonuçta yalnızca müzik dinlemek için yapılmış bir alet. Tamamen kişisel görüşüm olarak ipoddan müzik dinlemek bana her daim telefon ya da bilgisayardan dinlemekten daha fazla zevk vermiştir. Dediğim gibi 7 sene önce 2. el aldığım aletin hala pili iyi sayılacak durumda, dokunmatiği zaten zamanının ötesinde bir aletti. Akıllı saatler yokken o ipoda kordon takıp kullanıyordum. Çok efsane bir üründür, üniversite yıllarımda az yardımcı olmamıştır bana üstelik küçük kare fotoğrafları sayesinde :D Touchlar aynı zevki verir mi bilemem, ama ayıracak param olsa alırım yine :D
    Kesinlikle katiliyorum, gelinen ekonomik durumda iPod Touch gibi hobi sayilabilecek bir cihaza sirf kisisel zevk icin 1200tl verebilecek kisilerin sayisi bu forumda oldukca az, ancak iPod Touch 4 aldigim zamani hatirliyorum, forumdan 2. El almistim icerisinde Linkin Park, Iron Maiden vs. sarkilari vardi, forumda Yahya Bey den birde Audio Technica almistim ki insani dunyadan koparan bir ikili olmuslardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• guitarman kullanıcısına yanıt
    Olabilir tabii ki. Aynı zevki ipod touchtan alamadım mesela, 5 sene önce 2. el aldım onu da, yalnızca 1 gün kullanıp tekrar satmıştım. Dediğiniz gibi şimdi youtube, spotify herkesin elinin altında. Biraz değil hatta baya gereksiz kaçıyor ipod. Hem o kadar para vereceksin, hemde üstüne çevrimdışı müzik dinlemek için uğraşacaksın. Fuzuli biraz :D
  • Peregrino kullanıcısına yanıt
    Old gold days walkmanlerin, ipodların değerli olduğu zamanlardı. Hayatta böyle küçük zevkler için ayırabilecek paraya sahip olmak lazım da işte insanlar karınlarını zor doyuruyor ne yazık ki.
  • Çocuklara tablet niyetine alsak ekran cokmu küçük ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vay arkadaş, telefon için bile 1200 tl üst sınır benim için, sırf müzik dinlemeye bu para.. şaşırıyor insan.. alırsın süper bi kulaklık telefon olur sana ipod.. nasıl bir lükstür bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • souledge S kullanıcısına yanıt
    Hocam tablet niyetine alacaksınız tablet alın... Minnacık ekranı var bu aletin.
  • Hi-fi ses özelliği bulunan cihazlar ...

bknz*
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.