< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raveka -- 25 Kasım 2019; 0:33:40 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raveka -- 25 Kasım 2019; 0:33:40 > |
İçindeki işlemci a8 ama iPhone 5s ile aynı performansı veriyor. RAM derseniz 1gbçık. Kamera iPhone 5’ten bile kötü. Şarjı gitmiyor. Aranmıyor vs. Vs. Bu fiyata bunu kim almayı düşünür acaba?
|
Ne işe yaracak ? eskiden iyiydi
|
İpoddan müzik dinlemek kesinlikle mükemmel. 7 sene önce aldığım ipod nano 6. nesili hala kullanırım. Telefonun verdiği zevkin kat kat fazlasını veriyor. Buna bu kadar ayırabilecek param olsa gerçekten düşünmem alırım.
|
Ipod dan dinlemenin ne gibi artısı var ki? Yani telefona kıyasla nasıl kat kat fazla zevkli oluyor?
![]() |
Yazsam ne yazacağımı bilemezdim +1 ile katılıyorum. Ondaki sesi daha sonra alamadım. Güzel kulaklık kombini ile süper olurdu. Bu öyle bir aletki kullananı böyle bahseder hiç kullanmayan ise "sadece müzik için niye ek alet" alayım der. Özetle bizde bıraktık aslında o yılları geride. Artık bizde almadığımıza göre geçtik telefonlara işte kabaca..
|
Valla açıkla desen açıklayamam :D Belki psikolojiktir belki gerçekten ipod olmasının kattığı artılar vardır araştırmadım da doğrusu. Hala telefonumda 10-15 tane şarkı var mesela, spotify filanda kullanmam. Üşenmem itunestan ipoda şarkıları atar öyle dinlerim. Müzik geçişlerinde azalarak geçiş olsun, karışık çal dediğimde kendi içerisinde yine sanki senin ilk açtığın müzik tarzında çalmaya devam etmesi olsun güzel şeyler. Sonuçta yalnızca müzik dinlemek için yapılmış bir alet. Tamamen kişisel görüşüm olarak ipoddan müzik dinlemek bana her daim telefon ya da bilgisayardan dinlemekten daha fazla zevk vermiştir. Dediğim gibi 7 sene önce 2. el aldığım aletin hala pili iyi sayılacak durumda, dokunmatiği zaten zamanının ötesinde bir aletti. Akıllı saatler yokken o ipoda kordon takıp kullanıyordum. Çok efsane bir üründür, üniversite yıllarımda az yardımcı olmamıştır bana üstelik küçük kare fotoğrafları sayesinde :D Touchlar aynı zevki verir mi bilemem, ama ayıracak param olsa alırım yine :D
|
güzel anıları olan bir cihaz olduğu için sizin durumunuz farklı. bazı alet ve cihazlara anlamlar yüklebiliyoruz. kimimiz bisiklet, enstrüman, oyun konsolu, televizyon, radyo, telsiz, araba, motosiklet vs. gibi aletler diğer insanlardan daha farklı anlamlar ifade edebiliyor.
ipod toucha gelirsek iphone' dan müzik dinlemekten farklı bir deneyim sağlayacağını düşünmüyorum. spotify, youtube gibi çevrimiçi uygulumaları da dışarıda kullanmak pratik değil. internetten mp3 indirilen yıllarda ipod touch çok kullanışlı, bir çok kişinin elinin altında olmasını istediği bir aletti. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|