Bildirim
128 GB mSata SSD Önerir misiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu zmanda artık 256 mb bile önermiyorum. en az 500 luk satın alınız.
-
Windows 30gb yiyor, pagefile visual c directx paketleri driverlar derken kafadan 50-60gb sadece sisteme gidiyor. Bir kaç uygulama kursan geriye bir şey kalmıyor. Bence de en azından 240gb olması lazım.
Edit: Volkan abi iyi hortlatmışsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 30 Temmuz 2022; 11:45:19 > -
Hocam iki tane alacaktım. Ama kıran girmiş gibi hiç yok piyasada. İki tane mSata portum var, ama ben DVD'yi söküp caddy kutu ile 2.5 luk SSD taktım, saçmalığa bakın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 27 Ağustos 2022; 2:39:54 > -
Zamanında Crucial 240gb Msata kullandım, gerçekten çok ısınıyordu, 75 dereceye kadar. Samsung Msata nasıldır bilmiyorum ama üzerine termal pad konulmadan kullanılmamalı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X