Arkadaşlar uzun uzun düşündüm de çok yüksek çözünürlükte pc yi kullanmayacağıma karar verdim onun için sizlerden ekran kartı tavsiyesi bekliyorum elbette ki biliyorum 8800 ler fln çok iyi kart ama ben daha çok ucuz ve alınabilecek bir kart tavsiyesi istiyorum yani param yetseydi gider direk alırdım ama...
benim aklımda x1650 pro var bu kart 1280e1024 çözünürlükte x1950pro ya göre çok geride kalır mı?yoksa daha yüksek çözünürlüklerde mi fark eder? dx10u şu an için düşünmüyorum çok pahalı olmayan idare edebilecek bir ekran kartı alıp ondan sonra dx10a geçmeyi planlıyorum genellikle oyun için kullanacağım ve arasıra dizi/film fln için de kullanırım teşekkürler.
Dostum bahsettiğin çözünürlük masaüstü çözünürlüğü ise, bunu 16 MB TNT Vanta bile verir. Oyun çözünürlüğünden bahsediyorsanda, gerçi oyundan oyuna değişir ama en az 8600GT - 7600GT - x1650xt gibi bir ekran kartı alman lazım...
Oyunlarda çözünürlük tek kriter değildir, oyunun görüntü kalitesini etkileyen AA, FSAA, Gölgelendirme vs... gibi efektler söz konusudur. Bunları kapatarak x1650pro ile bazı oyunlarda 1600x1200 bile oynarsın...
:) belirtmemişim ama oyun çözünürlüğü için söyledim :) fx5700 var onda da masaüstü 1280 1024 oluyor :) açıkçası fazla özellikte gözüm yok AA FSAA fln çok takılmasın kasmasın yeter diye düşünüyorum :)
quote:
Orjinalden alıntı: enbiey
:) belirtmemişim ama oyun çözünürlüğü için söyledim :) fx5700 var onda da masaüstü 1280 1024 oluyor :) açıkçası fazla özellikte gözüm yok AA FSAA fln çok takılmasın kasmasın yeter diye düşünüyorum :)
Bu kriterlere göre bnmde kullandığım x1650xt 'i rahatlıkla tavsiye edebilirim.Marka olarak MSi 130$ ile makul bi seçim
bende bu çözünürlükte aa fsaa falan acmadan diger detayları full acabilicegim bi kart düşünüyordum güzel konu olmus ben msi x1950pro düşünüyorum 176$ + kdv eylül gibide Dx10 a gecerim herhal
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme