Bildirim
👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟 (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bunun fiyatı nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün Adidas Ultra Boost M siparişi verdim. Satıcı arkadaş çok ilgili, aklıma takılan her soruya cevap verdi. Ayakkabı gelince izlenimlerimi buraya yazarım.
-
-
-
kardeş bi damping falan yapsan kargoya mal yetiştiremezsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zoulkharnein
kardeş bi damping falan yapsan kargoya mal yetiştiremezsin.
Teşekkür ederim dostum güzel yorumun için. Pazarlık sünnettir tabiki :) Fakat ayakkabıların maliyeti çok yüksek, üst kalite olduğu için. Bu yüzden fazla fiyat kıramıyorum ama yardımcı olmaya çalışıyorum______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
peki çocuk ayakkabılarında fiyat nedir ortalama? -
Konu sahibi ile iki ayakkabı için konuştum,aklımdaki tüm soru işaretlerini kaldırdı kendisi,şimdi alamayacak olmama rağmen ikramını da yaptı,gayet ilgili birisi.Buradan teşekkür ederim kendisine.
35 dolar ortalama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Teşekkürler güzel yorumun için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
-
-
-
-
NIKE AIR MAX 90 SNEAKERBOOT WATERPROOF (70 Dolar) (N11 linki aşağıda. İndirimli fiyatı 450 TL)
N11 NIKE AIR MAX 90 SNEAKERBOOT
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 29 Eylül 2016; 13:10:18 >______________________________
-
KITH X ASICS GEL SAGA (65 Dolar) (Gerçekten harika bir model. Kendi sitesinde 180 dolar satış fiyatı var link aşağıda)
KITH X ASICS GEL SAGA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 28 Eylül 2016; 23:53:49 >______________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X