Şimdi Ara

👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
672
Cevap
82
Favori
107.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsane konu olmuş tebrikler, yalnız en kısa sürede başka bir siteye yüklenmeli çok karışık, basketbol ayakkabılar, koşu, tenis vs.. gibi.
    Nike Air Max Sneakerboot arıyorum, elinizde olan ve sağlamlığına onay verdiğiniz bir model varmı?
  • WinteR W kullanıcısına yanıt
    Bizzat orjinal fotoğraflarını eklediğim 2 modelim var sayfa 3 te. Gözatmanızı tavsiye ederim çok şık modeller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip. Verilen siparislerden sonra urun alanlarin yorumlarini merakla bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Furgazy

NIKE AIR HUARACHE (SOLDIER EDITION) (60 Dolar) (Tüm renkler mevcut)

&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;
    &#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

SALOMON KALALAU (58 Dolar)

Merhaba 2 sorun olacak
    1) 43,5 veya 44 numara siyah var mi
    2) Sipariş verildikten sonra kaç günde elimizde olur?
    Teşekkürler hayirli işler

• Mevcut. Ortalama 15 gün

• Konu sahibi çok ilgili biri, her soruyu yılmadan nazikce cevaplıyor, yapilan eleştiriler haksızca lakin benimde aklıma bir soru takıldı bu konu açıldığından beri yeterli süre gecti bana kalırsa ama ürünü alıp eline geçen kimse olmaması tuhafıma gitti ve üstüne indirim olmasınida daha da ilginc buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: efesliefe

Konu sahibi çok ilgili biri, her soruyu yılmadan nazikce cevaplıyor, yapilan eleştiriler haksızca lakin benimde aklıma bir soru takıldı bu konu açıldığından beri yeterli süre gecti bana kalırsa ama ürünü alıp eline geçen kimse olmaması tuhafıma gitti ve üstüne indirim olmasınida daha da ilginc buldum

Evet benim de kafamı kurcalayan o hocam bayagi zaman geçti referans olarak görebileceğimiz sağlamlıkta kimseyi göremedim konuda tereddüt ediyorum bende almakta o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

quote:

Orijinalden alıntı: efesliefe

Konu sahibi çok ilgili biri, her soruyu yılmadan nazikce cevaplıyor, yapilan eleştiriler haksızca lakin benimde aklıma bir soru takıldı bu konu açıldığından beri yeterli süre gecti bana kalırsa ama ürünü alıp eline geçen kimse olmaması tuhafıma gitti ve üstüne indirim olmasınida daha da ilginc buldum

Evet benim de kafamı kurcalayan o hocam bayagi zaman geçti referans olarak görebileceğimiz sağlamlıkta kimseyi göremedim konuda tereddüt ediyorum bende almakta o yüzden

Hocam çok fazla satışımız olmadı henüz. Ve yaptığımız satışlarda genelde ürünleri beğenen kişilerin birkaç adet daha siparişi şeklinde oldu. Yeni kişilerden aldığımız sipariş azınlıkta.

Mesela zulkarney nickli arkadaş; uğur abi. 1 yeezy aldı beğendi. Sonra iki tane hediye aldı. Daha sonra iki tane daha gri renk aldı.

Take_redux nickli arkadaş timberland aldı. Daha sonra jordan supreme aldı. Daha sonra bir jordan daha aldı. Hepsinin fotoğrafları var fakat artık girmeye vakit bulamadıklarından mı nedir referans isteğimi yanıtladılar fakat inceleme postu atmadılar henüz

• Çok fazla model var kafam karıştı :(

• (JORDAN X SUPREME ve JORDAN RETRO LASER EDITION İNCELEMESİ)

Arkadaşlar iyi akşamlar

Dersler nedeniyle foruma pek giremiyordum. Sercan bey arayıp ayakkabılara dair bi inceleme yapmamı istedi forumdaki arkadaşlar adına. Ben kendisiyle yaklaşık 3 aydır alışveriş yapıyorum zaten. Kendisininde yazmış olduğu gibi önce sarı Timberland bot aldım klasik model eskişehirdeki depodan direk kargolandı. Ayakkabı gerçekten harikaydı kaya kadar sağlam. Kendisi kutusuyla birlikte gönderdi ve birebir üründü. Waterproof ve orjinal suet dokusu var. Çok kaliteliydi gerçekten bu kadarını bende beklemiyordum. Sonra Jordan X Supreme modelini sipariş ettim çindeki fabrikadan geldi ve bu ayakkabıda harikaydı her şey birebirdi piyasa fiyatı 500 dolar olan ayakkabıyı kargo dahil 75 dolara aldım ve yemin ederim elime alıp hata aradığım halde bi kusur bulamadım herşeyiyle aynı sizlerde görün diye yakın çekim fotoğraflar çektim dikkatli bakabilirsiniz ama ayakkabılar biraz kirli kusura bakmayın . Sonra bir tanede Jordan Retro Laser Edition siparişini verdim anlıycağınız tüm paramı ayakkabılara yatırdım

Ama gerçekten Sercan bey güvenebileceğiniz çok ilgili bir satıcı. Siparşimi girer girmez paketi hazırlattı ve trackin numberı mesaj attı. Bunları kendi istediği için falan söylemiyorum zaten kendisi sadece değerlendirme yapmamı istemişti iyi veya kötü. Gerçekten burdan bir kez daha teşekkür ediyorum ayakkabıları giye giye eskittim Jordanların fotoğraflarını atıyorum şimdi Timberland botum kışlıkların arasında olduğu için onu bulamadım. Onuda en yakın zamanda eklerim iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take_Redux -- 1 Aralık 2016; 18:27:7 >

• Take_Redux kullanıcısına yanıt
    Ahmetcim çok teşekkür ederim güzel yorumların için. Forumdaki arkadaşlarıda bilgilendirdin çok teşekkürler tekrar. İyi akşamlar

• satıcı gerçekten çok ilgili bütün sorulara cevap veriyor.aslında 2 tane ayakkabı alacaktım ama maddi durumdan birazda 45-50 bandında olsa tadından yenmez.hayırlı satışlar.
  • Hocam bir tavsiye:

Ilanlarını belirli bir yere topla sayfa sayfa gezip ayakkabı modeli arıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ppp_bbb_aaa_ccc P kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeni dikkate alıcam

Fakat ben bu modelleri kendim beğendiğim için koyuyordum zaten katalogdan buluyorum fotoğraflarını. Buraya örnek olması açısından koyuyorum

• takip
  • Merhaba

bazı sorularım var bunları pmden değil burdan sorarak belki diğer arkadaşlara da yardımcı olması açısından yazıyorum.

- işlemi nasıl yapıyoruz ödemenin tamamını mı yoksa bir kısmı mı ödeniyor?
    -ürün uzakdoğudan direk bana mı kargo yapılıyor?
    - oldu da ayağıma uymadı ne yapıyoruz?
    - ve son olarak ayak önemli bir uzuv türkiyede yurtdışından ayakkabı getirip satmak orjinal firmaların bile zorlandığı bir durum sağlık kriterleri açısından birebir olduğu ve aynı bant kullanıldığı aynı kumaş ve bilumum maddelerin kullandığını düşünüyorum doğrumu?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkantutuncu

Merhaba

bazı sorularım var bunları pmden değil burdan sorarak belki diğer arkadaşlara da yardımcı olması açısından yazıyorum.

- işlemi nasıl yapıyoruz ödemenin tamamını mı yoksa bir kısmı mı ödeniyor?
    -ürün uzakdoğudan direk bana mı kargo yapılıyor?
    - oldu da ayağıma uymadı ne yapıyoruz?
    - ve son olarak ayak önemli bir uzuv türkiyede yurtdışından ayakkabı getirip satmak orjinal firmaların bile zorlandığı bir durum sağlık kriterleri açısından birebir olduğu ve aynı bant kullanıldığı aynı kumaş ve bilumum maddelerin kullandığını düşünüyorum doğrumu?

teşekkürler.

SIK SORULAN SORULAR (Lütfen okuyunuz)

1) Ödemenin tamamını önden alıyorum. Daha önceden farklı methodlar uyguladık ama bizimde ödemelerimiz oluyor sizin ayakkabınız üzerinden. O yüzden önden alıyoruz ödemeyi

2)Kargo tamamen sizin adınıza geliyor ve kargodaki irtibat numarasıda sizin numaranız. Sadece giderlerini (Kargo,vergi vs) biz karşılışıyoruz. Tamamen sizin adınıza yurtdışından geliyor

3)Ayağınıza uymama ihtimali çoook düşük çünkü biz numara usulüyle çalışmıyoruz. Baş parmak ucundan topuğa kadar ayağınızın boyunu ölçmenizi istiyoruz ve ölçüm sonrasında denk gelen ayakkabı numarasının yarım numara büyüğünü yolluyoruz. Bunu yapmadaki sebep geri iade almamak değil. Yarım numara büyük bir ayakkabının altına tabanlık eklerseniz aynı numara olur veya ayak boyunuz uzundur ama ayağınız taraklıdır ayası geniştir, o zaman hiç tabanlık koymanıza gerek kalmaz o şekilde kullanırsınız. Kısacası yarım numara büyüğün çaresi var ama küçüğün kesinlikle yok.

4)Kesinlikle birebir üretim sürecinden geçiyor. Sağolsun arkadaşlar ayakkabıların birebir olduğunu söylemiş (Dış görünüşten) ama bizim için tabanlarda çok önemli ayak sağlığı sonuçta. Ve birebir tabanları kullanıyoruz hatta forumda asics alan bir arkadaş birebir Asics rahatlığı şeklinde bir yorum yapmıştı ilk postuma eklediğim ayakkabı inceleme linklerinden görebilirsiniz. Lafın özü; Bizim için dış görünüşten çok ayak sağlığı önemli ve bu konuda elimizden geleni yapıyoruz asla masraftan kaçmıyoruz

Teşekkürler iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 24 Temmuz 2017; 1:7:1 >

• Beyler İyi Akşmlar
    Sercan arayıp referans için ayakkabı incelemesi yapmamı istedi işim gereği foruma giremiyorum ama kendisi arayıp özelikle isteyince kırmadım. Öncelikle Sercan kardeşim gayet dürüst. Benden ödemeyi alır almaz siparişi girdi ve trackingnumberı verdi. O konuda gözünüz kapalı güvenebilirsiniz zaten inançlıda bi insan bunun hesabını veremeyeceğini biliyor. Ayakkabılara gelince ben Totalde 6 tane yeezy aldım önce denemek için 1 tane aldım sonra çok kaliteli olunca 2 tane daha hediye aldım daha sonra 3 tanede gri renk aldım kendisinden 3 tanesi elime ulaştı 3 tanede 10 gün önce aldım gri renk. İlk aldığım 3 siyah yeezy bursadaki depodan kargolandı. Sonraki sipariş ettiğim gri yeezyler çindeki depodan. Şimdi ayakkabılarda zerre hata yok çalıştığım yerde arkadaşımda orjinal Yeezy vardı ve birebir yanyana koydum hatta onuda giydim arkadaşlar hiçbir farkı yok. O kadar rahat ki gerçekten gözlerimle hata aramama rağmen bulamadım ve arkadaşlarımıda hediye aldım bir çift. Onlarda çok beğenince farklı renk olarak gri siparişini verdim. Sercan kargo hazırlanırken bile paketlerin fotoğraflarını çektirip bana yolladı aklımda soru işareti olmasın diye. Gerçekten bu iş konusunda çok aktif ve hakkını veriyor. Size ödeme dekontlarımla birlikte ayakkabıların paket fotoğraflarına kadar atıyorum Sercana gözü kapalı güvenin gerçekten ayakkabılar çok kaliteli ve çok dürüst bir arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulkarney -- 1 Aralık 2016; 18:30:11 >

• Zulkarney Z kullanıcısına yanıt
    Uğur abi güzel yorumların için çok teşekkür ediyorum güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurgazY -- 11 Ekim 2016; 21:46:11 >

• Ya ürünler güzel fiyatlar güzel ama olayın garantisi yok.şöyleki bizler ,yani alıcılar ,ellemek ,dokunmak ,görmek isteriz.yani 2 -3 gün desen neyse ,20-25 gün ,bir ay önceden yolla parayı sonra bekle" gelirmi acaba " diye düşünerek.bizlerki internetten aldığımız ürünü misal (hepsi buradadan) 1 gün geçiktimi acaba noldu diye 5 yeri arıyoruz veya merak ediyoruz.
    Yanlış anlama ama günde bizim gibi 50 kişi olsa para yollayan ortalama 300 tl ayakkabı parası , toplamda 15 bin yapar .ayda yapar 450 bin .yolluyorum ,yollayacağım ,kargoda takıldı dedin ,1 ay daha salladın etti sana 2 ay ,topladığın para 900 bin yada 1 trilyon ...eee kapat emil adresini telefon hattını kır.nerden bulacağız seni.
    Dedimya yanlış anlama sen yapacaksın demiyorum ama kardeşim bir kulagımızın arkası kaldı.
    Sen yolla karşı ödemeli mal gelsin ,basalım parayı kargocuya.ticaret senin mal senin ama satış yapmak istiyorsan mal gelsin para al.yoksa Çin kalabalık ülke kim kimi bulacak ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.