Şimdi Ara

12gb'a upgrate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Elimde şu an 6 gb ddr3 ram var. (corsair 1600 cl9) 12gb a yükseltmeyi planlıyorum. 6 tane ram slotum var ilerde 24ü de görürüm eminim, o yüzden şimdi bunun yanına 150 lriaya 3 tane 2 lik mı alsam, 360liraya 3 tane 4 lük alıp elimdekileri satsam mı? Seçemedim, hangisi. Bende ki ramler artık piyasada yok, yani kalan 3 slotumu başka bi ram ile doldursam farklı 2 ram çalışacak, pek emin olamadım nasıl olacağını? delay süreleri frekansları uyması gerekir mi gerekmez mi bimilyorum. şimdi 3*4 alsam 2 sene sonra gene o da piyasa da kalmayacak, yanına farklı bi 12gb takıcağım. Fikir verirseniz çoks sevinirim... Yardımlarınız için teşekkürler.

• Neden upgrade yapacaksınız ?

Ev kullanıcısı iseniz 6 gb yeter.Onun yerine güzel bir ssd daha iyi gider.
  • ssd var zaten.. biz yeni nesil mimarız. bi anda aşşağıda, illustrator photoshop, rhino, vray autocad, hepsi aynı anda açılır 4 saat içinde 4 tane A0 pafta hazırlanacaktır.. Tipik bir teslim günü., ram candır ya.. bide ssd den dolayı virtual rami de kaldırdım, yer yok diye..
  • http://www.superwarehouse.com/Corsair_XMS3_6_GB_%283_x_2_GB%29_DDR3_SDRAM_Memory_Kit/TR3X6G1600C9/ps/1558660

anakartımda şu an yukardaki ramler takılı, 3 slotum daha boş, corsair 12gb vegance'ı alsam, 18gb gibi çalışırlar mı bunlar?

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3394

• anakartınız destekliyorsa büyük çalışır sanırım.
    bence elinizdekini satıp üç kanal destekli anakartınız varsa 12gb yapmak daha mantıklı.
    ayrıca 12gb lık kitin inventusdaki fiyatı oldukça uygunmuş
  • 12 gb şu an gereksiz bence
  • galiba hastalık bu işler. 6 gb fazlasıyla yetmesi lazım. boşuna masraf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    META QUEST 2 (64 GB)
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

galiba hastalık bu işler. 6 gb fazlasıyla yetmesi lazım. boşuna masraf

Render - Autocad icin 12Gb bile az. Render icin Evga Sr2 + 2x i7 995X + 48Gb sistem kuranlar var.
  • Bütçe sorunu yoksa bu kadar ciddi işlerde workstation kullanmak gerek.
  • 8gb bana yetiyo fazla bile 12 bencede cok fazla cok işe yarasaydi 16gb ederdim
  • Beyler adam oyun oynamak için almıyor RAMi. Yetmeyebilir 6GB ram o programları kullanırken. Gereksiz falan demeyin

Corsair'ler çok uygun olur. 18GB olarak çalışmaları yüksek ihtimal ama kesin değil. Çalışmazsa bile elinizdeki RAMleri çıkarıp satarsınız, sonra ileri de gerekirse 24GB'a geçersiniz. Ama alacağınız RAMler 1.5 volt. Sizin elinizdekiler 1.65v. Onları ayarlamanız gerekebilir BIOS'tan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.