12th grade enchacer ? mrhaba arkadaşlar bayadır sroya girmiyodumçok şey değiş miş gçen gün biri önüme bu itemlrdn attı 6 tane falan nedir kaça satılır sormak istdim
Valla serverdan servera değişir. Ama weaponlar 1.5B diğerlerini bilmiyorum. Ve server ne RedSea ise alabilirim.
quote:Orijinalden alıntı: -Cronus Valla serverdan servera değişir. Ama weaponlar 1.5B diğerlerini bilmiyorum. Ve server ne RedSea ise alabilirim. Ne o 1.5B olan? +1 basma taşimi ?
quote:Orijinalden alıntı: phenomll quote:Orijinalden alıntı: -Cronus Valla serverdan servera değişir. Ama weaponlar 1.5B diğerlerini bilmiyorum. Ve server ne RedSea ise alabilirim. Ne o 1.5B olan? +1 basma taşimi ? Aynen.
quote:Orijinalden alıntı: -Cronus quote:Orijinalden alıntı: phenomll quote:Orijinalden alıntı: -Cronus Valla serverdan servera değişir. Ama weaponlar 1.5B diğerlerini bilmiyorum. Ve server ne RedSea ise alabilirim. Ne o 1.5B olan? +1 basma taşimi ? Aynen. bizim mars ta 1m :D
quote:Orijinalden alıntı: phenomll quote:Orijinalden alıntı: -Cronus quote:Orijinalden alıntı: phenomll quote:Orijinalden alıntı: -Cronus Valla serverdan servera değişir. Ama weaponlar 1.5B diğerlerini bilmiyorum. Ve server ne RedSea ise alabilirim. Ne o 1.5B olan? +1 basma taşimi ? Aynen. bizim mars ta 1m :D Enchanser diyomuş ya. Ben sandım ADV elixir . 1.5 - 2m küsür'e gider. Ne aptal adamım. Kafamı kaldı.