Şimdi Ara

12vhpwr den 2x 8 pin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, bir arkadasim icin sistem topluyoruz yurtdisindan gelirken psu anakart ekrankarti islemci ram sivi sogutucu satin aldi. Psu resimlerde 12vhpwr soketi yerine eski pcie soketi olarak gorunuyordu ama kutuyu actigimizda birtanesi 12vhpwr.

kutu icierisinden 16 pin 12vhpwrden 2 tane 8 pine donusturucu cikiyor. Ekran kartina (7900xtx , 3 guc girisi mevcut) Bu donusturucuyle 2 tanesini 12vhpwrden 1 tanesini normal pcie soketinden baglamamiz durumunda bir sorun yasanir mi acaba? 12vhpwr den cpu beslemesi yapmak istiyordum ama bu sekilde kullanim pek goremedim. Msi psu sitesinde 3 soketli ekran kartlari icin bahsettigim sekilde bir resim eklenmis.

12vhpwr den 2x 8 pin

• Msi in sitede belirttigi sekilde yapin.
  • alttaki resim elindeki güç kaynağının ise 4 5 tane 8 pin çıkış ben saydım. koca 1000w psudan 3 tane 8pin pcie kablosu çıkmadı mı ki 600w kablo ile ilginç atraksiyonlara girmeye çalışıyorsunuız en az 45 bin liralıık kartla? yazık milli servet sizi sevdiğimden değil. 3x8 ise nitro plus'tur o bende red devil limited olanı var 1.5 senedir. 3 tane 8 pin takıyorsunuz bunun başka oluru yok işlemciye de takmayın o kabloyu. nvidia için dediğin gibidir belki rtx yazıyor resimde dikkat edersen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.