Baslikta da dedigim gibi su an vakalar da artti evdeyiz bir sure ramazandan da dolayi. Bu yuzden 12ye eksiksiz baslamak icin aytyi gelecekte fullemek ve tytden de cok iyi bi sonuc yapmak icin neler yapilmali? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aphextriplet -- 6 Mayıs 2021; 17:16:8 > |
12ye gecmeden cok rahat olmak icin yapilmasi gerekenler
-
-
Hocam ayt dersleri arasinda fizik ve mattan sonra neyi koyarsiniz siraya?
-
Hocam üstteki arkadaşa katılıyorum fizik ve matematikten konuları hallettiyseniz zor soru görmeye bakın çok rahat edeceksiniz.Tytyi kafaya takmak için çok erken
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kendi yaptığım birkaç şeyi bırakayım. tyt sosyal ve ayt fen konularını iyice hallet. 11'sen 11 fen konularının ayrıntılarına bakabilirsin çünkü seneye aytde karşına -genelde- her fen dersinde 3-4 adet kaliteli soru soracaklar ve maalesef bunlar genelde ayrıntı olan yerler. bkz:2020 aytdeki popülasyon sorusu. eğer bunlar beni kesmedi dersen 12 matematiğine de girebilirsin, ben geçen sene başlamıştım ancak pek bir işe yaramamıştı :D. Bunları hallettikten sonra 12'de sadece denemeye girer çıkarsın, kafan rahat olur.
-
geometriyi cebe atarsan çok rahat edersin, dil bilgisi de aynı şekilde.
-
hocam merhaba ben de 11im soruyla alaksı yok ama tyt feniniz düşük olduğuna göre mat+30 geliyodur
tytde hangi denemeyi çözdünüz ve sene içerisinde tyt mat için ne yaptınız -
Fuxury hocam siz sene basi 100-110 tyt yapiyorum demistiniz yanlis hatirlamiyosam. Onun icin tyt sosyalden de kacirmamak lazim ama ara sira ayrintilar da cikiyor. Bu ayrintilari siz nasil calistiniz ve nasil 115-120 arasina ciktiniz?
-
hocam bilgi sarmal ve 3d cozdum. Pkob haric bitti. Geometriye de kenan karadan basladim, onu da tamamlarsam biticek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aphextriplet -- 26 Mayıs 2021; 17:2:43 > -
Geometri ve TYT matematik,TYT fiziği yaz bitmeden bitir daha sırtın yere gelmez mis gibi akarsın geri kalan konulardan günde 4-5 saat çalışsan bile bu zamanlardan deneme atmaya başlarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 7 Nisan 2021; 18:47:25 > -
Tyt sosyalde ben 12. sınıfın yaz tatilinde ygs konu anlatımı kitaptan not tutmuştum bir de palme tyt coğrafyayı çözdüm onun dışında çalışmam olmadı, o kitaptaki notlar yetmişti. (kültür ygs konu anlatımı coğrafya). 115-120 arasında sınavdan önce birkaç denemde çıktım açıkcası. son zamanlar bile genelde 110-113 arasıydı. sınav anını yönetmek mi diyelim nasip mi diyelim sınavda 117.5 geldi :D.
-
Fuxury hocam şimdi dank etti kafama da 11de her şeyi halledince yaza ne kaldı ne yaptınız? -
11 ye bitir parçala paragraf dil bilgisi çözmeye başla gerisi akar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m1r4l4y -- 18 Nisan 2021; 17:12:54 >
12ye bulasmamali bence. Tyt fen+11 ideal diye dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence de
tyt matı ve ayt 11 konularını çok iyi hallet
yazın da eğer bunları halletiysen yavaştan tyt ye başlayabilirsin yoksa yıl için 12 konuları ile tyt halletmesi çok zor olabiliyor
-
hortlattım hocam konuyu ama zor soru nası görelim full zor sorudan oluşan kaynak yok zaten piyasada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X