Şimdi Ara

13.000TL BÜTÇE...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk öncelikle herkese hayırlı ramazanlar hayırlı günler dilerim...
    Benim 13 bin tl bütçem var motor alıcaktım fakat evdekilerin baskısından dolayı alamadım ondan dolayıda 2.ci bir araç alıp arasıra keyifle gezmek istiyorum...

1.Benzinli ve 2000cc ve üstü (şuan kullandığım araç dizel ondan)
    2.Manuel yada otomatik olması fark etmez..
    3.1995 ve altı bir model istiyorum (fazla sorun çıkartmıcak)

Eski araçlar her zaman ilgimi çekmiştir onun içinde ne kadar eski ve sorunsuz olursa benim için o kadar iyi olur...
    Siz değerli forum üyelerinin fikirlerini ve önerilerini bekliyorum..

• opel omega geldi aklıma birden.
  • 90 model 3.20 i e30 kasa olabilir
  • paranı çöpe atma
  • bmw hayatta almam ailecek seviyoruz
    yaa bana biraz daha antika işi bir araba lazım opel yine yeni gibi duruyor
  • cadillac seville
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

cadillac seville

evet cadillac seville çok güzel bir araçta işte bütçenin o zaman 3 katına çıkması lazım onu almak için orda biraz sorun oluyor =)
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-cadillac-ruhsat-sahibinden-cadillac-fuul-temiz-98-binde-2-el/detay/

haklısınız döviz kurlarından dolayı biraz yükseldi ama yinede bütçeye denk geliyor hemen hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-cadillac-ruhsat-sahibinden-cadillac-fuul-temiz-98-binde-2-el/detay/

haklısınız döviz kurlarından dolayı biraz yükseldi ama yinede bütçeye denk geliyor hemen hemen.

lpg ile ne kadar yakar acaba? çok hoşuma gitti şahsen.

• bir fikrim yok malesef lpg de ne kadar yaktığı konusunda. ama bu gibi büyük motorlu ve eski teknoloji bir araç az yakmaz tahminen.
  • karbüratörlü oluduğunu düşünürsek eski tip lpg vardır bunda. km başına 40krş gözden çıkarmak lazım. bir süre kullanılabilir yine de. ölmeden bi emerikan kullanmak lazım

• toyota avensis geldi aklıma kriterleri okuyunca , eski kasaları bir araştırın isterseniz..
  • Mondeo 2.0 ghia, tüplü
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

paranı çöpe atma

+1

dediğin tarzda bi aracı o fiyata bulabilmen imkansız gibi bişey yaş itibariyle masraf çıkartacaktır. Arada sırada gezmek istiyorsanız ve 13bintl bütçe ise 1.4is (97-98-..) civic bakılabilir tabi tercih senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraypro -- 2 Ağustos 2011; 1:31:45 >
  • o fiyata en kralı 95 ve altı model dediğiniz için toyota corona (apex) olanı özellikle geniş konforlu ve 136 hp gücünde mükemmel çekişe sahip bir araç. sorunsuzda bence düşünülür. 13 e avensis imkansız gibde avensis yerine de carinalar temizini rahat bulursun 13 e 97 98 model çift airbag klima vs herşey mevcut.
  • a kasa vectra da olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.