Bildirim
13-14 bin ytl ye ne almalıyım!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
nasıl bişi istiosun hb ve az yakan bişey istiyorsan 206 alabilirsin
yada sedan istiosan albealara bakabilirsin. -
Ben arkadaşın dediğinin aksine albea değilde 206 olabilir..Bana kalırsa yüksek model dandik arabaya bincene düşük model sağlam arabaya bin..
Orta kasa Honda Cıvıc
Peugeot 206
Fiat Brava-Bravo
Ford Fiesta ( o Fiyata Bulabilirsen )
vs.. vs..
Daha verilcek çok fikir var ama benim sana tavsiyem 2.el araba satım sitelerine gir fiyatını belirle her türlü araba çıksın karşına..
Yada araba pazarına gidebilirsin.Arkadaşında dediği gibi ne tür istediğinide yazmamışsın..O yüzden fikir edinmek istiyosan bence bunları yap..
Şimdiden hayırlı olsun.. -
eski kasa punto
civic
corolla
focus ambiante -
klimalı bir corolla güzel bir seçenek olur sizin için.1,6 ve lpg li olursa uzun yıllar işinizi görür. -
İkinci el bakımından Clio da olabilir. -
Civic. -
2001-2002 seat ıbıza sıgno 1,6 16v full. -
Fiat Albea al o paraya dizel ve klimalı bulursun, LPG'lisi de olur, uygun fiyatlı ve 2. eli güçlü bir aracın olur, servisi bakımı kolay ve ucuzdur, parça sıkıntısı olmaz. -
Focus Corolla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X